search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:24
MENU CLOSE

Mάιλι Σάιρους: Πετάει το σουτιέν της και τραγουδάει Metallica (Photos/Video)

21.10.2021 18:50
miley-cyrus-new

Με αφορμή τη διασκευή του τραγουδιού των Μetallica, Nothing Else Matters, η Μάιλι Σάιρους πέταξε το σουτιέν της και μίλησε στον ντράμερ του συγκροτήματος, Λαρς Ούλριχ, πλήρως απελευθερωμένη.

Ακομπλεξάριστη, δημιουργική και πολλές φορές προκλητική, η Μάιλι Σάιρους αποκάλυψε και την ροκ πλευρά του χαρακτήρα της.

Αυτή την φορά, πέταξε το σουτιέν τη και δεν φοβήθηκε να δείξει γυμνό το στήθος της ως μία ακόμα προσπάθειας ενίσχυσης για το κίνημα για την απενεχοποίηση της γυναικείας θηλής και να μιλήσει για το bullying που δέχτηκε στο παρελθόν για την φωνή της, αφού, όπως της έλεγαν, έμοιαζε με ανδρική.

Ε και τελικά τραγούδησε σαν άνδρας.

Για το cover της για το θρυλικό «Nothing Else Matters» δήλωσε πως είναι για εκείνη μία τεράστια ευκαιρία να δείξει στον κόσμο την πραγματική της φωνή. «Είχα επιτέλους την ευκαιρία να ζήσω τον πραγματικό μου ήχο. Η φωνή μου είναι ο τρόπος να εξυπηρετώ τον εαυτό μου. Σε όλη μου την ζωή μου έλεγαν: “Γιατί ακούγεσαι σαν άντρας; Γιατί δεν μπορείς να τραγουδήσεις τις ψηλές οκτάβες;”. Ήταν τιμή μου λοιπόν, που δεν χρειάστηκε να τραγουδήσω αυτό το τραγούδι με τον τρόπο, που οι γυναίκες υποτίθεται πως πρέπει να τραγουδούν».

Διαβάστε επίσης:

Κολάν, μπέρτες και υπερδυνάμεις – Οι σκληροί του αμερικανικού σινεμά (Photos/Video)

Ιωάννα Μαλέσκου: Είχα φτάσει στα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας (Video)

Γιάννης Γιοκαρίνης: Η απεξάρτηση από το αλκοόλ και η «Ευλαμπία» που δεν ήθελε στον δίσκο του (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:23