search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 15:24
MENU CLOSE

Ανδρέας Μικρούτσικος: Διασωληνωμένος στην εντατική ο παρουσιαστής (video)

20.10.2021 10:36
mikroutsikos_main

Νέα σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του περνά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν, το πρωινό της Τετάρτης, στον αέρα της εκπομπής του Alpha, Super Κατερίνα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρίσκεται σε καταστολή στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

«Το καλοκαίρι έκανε ένα σοβαρό χειρουργείο για προστάτη, πήγε πολύ καλά, βγήκε από το νοσοκομείο για περίπου δέκα μέρες αλλά κάποια λοίμωξη τον υποχρέωσε να ξαναμπεί ανεβάζοντας πυρετό» σημείωσε χαρακτηριστικά ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου, Χάρης Λεμπιδάκης στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Τώρα ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδειξε σημάδια βελτίωσης και μάλιστα σήμερα θα έπαιρνε εξιτήριο, όπως του είχαν πει οι γιατροί, αν όλα πήγαιναν καλά. Στις τεσσερισήμισι το πρωί της Δευτέρας, ωστόσο, η σύντροφος του Έλενα ενημερώθηκε από τους γιατρούς ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα και ένα έντονο τρέμουλο που υποχρέωσε τους γιατρούς να τον πάνε αμέσως στην μονάδα εντατικής θεραπείας και να τον διασωληνώσουν. Είναι σε καταστολή, περνάει δύσκολες στιγμές και οι γιατροί είδαν ότι υπάρχει υγρό στον πνεύμονα του, ένα σοβαρό μικρόβιο και αυτό προσπαθούν πλέον να καταπολεμήσουν».

Διαβάστε επίσης:

Ρόδος: Νέα στοιχεία για την ανατριχιαστική υπόθεση κακοποίησης της 8χρονης – Γιατί δεν συνελήφθη η θεία

Πτώμα γυναίκας στη μαρίνα Γλυφάδας

Missing Alert: Εξαφάνιση 14χρονης από τον Κορυδαλλό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 15:24