search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:55
MENU CLOSE

«Αόρατοι» που θα βλέπονται – Νέα σειρά στην Cosmote ΤV (Photos)

10.11.2021 13:14
cosmote new

Η Cosmote TV  συνεχίζει να επενδύει σε όλο το εύρος της ελληνικής οπτικοακουστικής παραγωγής, συμπεριλαμβανομένης και της μυθοπλασίας.

«Το «άνοιγμα που έκανε με τη σειρά ψυχολογικών αστυνομικών θρίλερ «Έτρος εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια αλλά και το ερωτικο-ψυχολογικό θρίλερ  «42°C» του Γιώργου Παπαβασιλείου, συνεχίζεται αυτή τη φορά με ένα άλλο είδος.»

Η Cosmote TV ετοιμάζεται να «κατεβάσει» την πρόταση της στην κατηγορία της κωμωδίας.

«Αόρατοι» τιτλοφορείται η κωμική σειρά της συνδρομητικής πλατφόρμας το σενάριο της οποίας συνυπογράφουν οι Χάρης Μαζαράκης και θωμάς Νικολαϊδης, με τον πρώτο να σκηνοθετεί επίσης.

Τα γυρίσματα των οκτώ επεισοδίων της σειράς έχουν αρχίσει και σύμφωνα με τους σχεδιασμούς το σίριαλ θα κάνει την εμφάνιση του στο κανάλι της Cosmote TV για τις σειρές στις αρχές του 2022.

Στο κέντρο των ιστοριών βρίσκεται μία ετερόκλητη πενταμελής παρέα που ζει σε μια γειτονιά της σύγχρονης Αθήνας. 

Εταιρεία χορήγησης άλλοθι

Για να βγάλουν χρήματα σκέφτονται μια απίθανη ιδέα. Να ιδρύσουν μία εταιρεία η οποία θα παρέχει άλλοθι για εξωσυζυγικές περιπέτειες.

Με την έναρξη λειτουργίας της εταιρείας, η παρέα αναλαμβάνει τη μία περίεργη υπόθεση μετά την άλλη, μπλέκοντας σε κωμικοτραγικές καταστάσεις.

Όλα ανατρέπονται, όταν οι πέντε συνεργάτες βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα κατηγορούμενοι για μία υπόθεση δολοφονίας. Είναι ένας από τους συνεταίρους;  Μυστήριο καλύπτει το ποιος μπορεί να είναι ένοχος.

«Εγκέφαλος» της εταιρείας είναι ο Τόλης (Μάκης Παπαδημητρίου), ο οποίος στην προσπάθειά του να αποκτήσει φίλους μοιράζεται την ιδέα του με τον Μήτσο (Νίκος Πουρσανίδης) και τον Άλεξ (Γιώργος Χρανιώτης).

Με τον Μήτσο για «αρχηγό», στην ομάδα μπαίνουν η νέα του γειτόνισσα Μυρτώ (Βασιλική Τρουφάκου) και η «street performer» Ρόξι (Γιούλικα Σκαφιδά).

Το πρωταγωνιστικό καστ συμπληρώνουν ο Δημήτρης Πιατάς, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος και η Σόφι Ζανίνου.

Διαβάστε επίσης

Σύλληψη Thug Slime: Έξαλλη η Ανθή Βούλγαρη – «Βγαίνει και με την… πεταλούδα, βρε άιντε από εδώ» (Video)

Εύα Μπουντούρη: Πέθανε στα 40 της η ραδιοφωνική παραγωγός του Εν Λευκώ (video)

Χατζηνικολάου: Φιλότουρκη η Ολλανδή δημοσιογράφος – Την αποστόμωσε ο Μητσοτάκης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:53