search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:08
MENU CLOSE

Γιώργος Χρανιώτης: Σοκάρει με την εξομολόγησή του ότι έφτασε πολύ κοντά στην αυτοκτονία

25.10.2021 21:23
Χρανιώτης για Μενδώνη: «Σας παρακαλούμε παραιτηθείτε» - Media

Εξομολόγηση ψυχής έκανε ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης στη συνέντευξή του στην εκπομπή «Απλές Κουβέντες», απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε στο πρωινό «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;»

 Ο ηθοποιός μίλησε για τις προσωπικές δυσκολίες που έχει περάσει, ενώ παραδέχτηκε ότι έχει φτάσει ακόμη και κοντά στην αυτοκτονία.

Είχα φτάσει κοντά στην αυτοκτονία – Δεν ήμουν έτοιμος να πεθάνω

 «Δεν θέλω να πω τον τρόπο, αλλά έχω φτάσει πολύ κοντά σε απόπειρα αυτοκτονίας, περίπου 15 χρόνια πριν. Δόξα τω Θεώ, δεν έγινε κάτι τέτοιο, γιατί θα το είχα μετανιώσει. Δεν ήμουν έτοιμος να πεθάνω, αλλά ήρθα πολύ κοντά σε αυτό το πράγμα. Η ενδεχόμενη ερωτική απογοήτευση που διαισθανόμουν ότι έρχεται και η οποία ήρθε όντως μετά από λίγο καιρό, με έκανε να επισπεύσω αυτό το πράγμα, αλλά το βλακώδες είναι ότι θα τελείωνα και με την ζωή μου.

Την επόμενη μέρα συνήλθα και το κατάλαβα .Έχω έρθει κοντά στον θάνατο από ατύχημα με μηχανή ή από το σερφ, δεν ήθελα όμως να πεθάνω. Ενώ εκεί, μπήκα σε μια διαδικασία να λέω «για κάτσε να δούμε, μήπως να το τραβήξω λίγο περισσότερο και να κάνω την καρδούλα μου να σταματήσει;». Ευτυχώς, δεν έγινε κάτι τέτοιο και ευγνωμονώ πραγματικά τον Θεό για αυτό. Έχω ζήσει πολύ ωραία πράγματα από τότε και η ζωή μου έχει φερθεί πολύ γενναιόδωρα».

Διαβάστε επίσης:

Εντ Σίραν: Θετικός στον κορωνοϊό – Συνεχίζει να προωθεί το άλμπουμ του από απόσταση

Στάθης Αγγελόπουλος για νοσηλεία με κορωνοϊό: Φοβήθηκα για τη ζωή μου – Έχασα 11 κιλά

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Και η αδερφή της κατά των γονιών της – «Με ανάγκασαν να κάνω έκτρωση στα 16 μου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:06