search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 14:47
MENU CLOSE

Γιώργος Χρανιώτης: «Δεν παρακολουθώ Survivor – Με προσβάλλει αισθητικά»

28.05.2021 10:35
giorgos-xraniotis-new

Τι κι αν συμμετείχε στο Survivor του 2017; Ο Γιώργος Χρανιώτης δεν παρακολουθεί το φετινό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, καθώς -όπως τονίζει- προσβάλλει την αισθητική του.

«Όχι, δεν παρακολουθώ Survivor γιατί με προσβάλλει αισθητικά και μου φαίνεται επικίνδυνο να υπάρχουν τέτοια πρότυπα. Όταν μπήκα εγώ στο δικό μας Survivor, μπήκα σε ένα παιχνίδι με αγωνίσματα, δοκιμασίες επιβίωσης και διαχείρισης της τρέλας που προκαλεί η πείνα και όχι σε ένα φεστιβάλ κουτσομπολιού, όπως αυτό τώρα.

Είμαι πολύ ευγνώμων που για 4 μήνες και 10 ημέρες κλείστηκα σε μια “κάψουλα” χωρίς κινητά, χρήματα, φαγητό… Βγήκα πολύ δυνατότερος.

Εκεί κατάλαβα ποιοι είναι οι φίλοι μου στη ζωή, εκεί αποφάσισα ότι θέλω να παντρευτώ και να κάνω παιδί, εκεί ανέπτυξα σχέσεις με κάποιους ανθρώπους. Ο Ντάνος, π.χ., είναι συγγενής μου πλέον, τον αγαπώ για την ψυχή, για την ευθύτητα και για τις αρχές του.

Εκεί επίσης αποφάσισα πως ήθελα να κάνω ένα ταξίδι με τον μακαρίτη πια πατέρα μου, γιατί δεν ήξερα πόσο θα τον είχα… Και όλα αυτά έγιναν. Και ο μπαμπάς μου έφυγε στην ώρα του και είμαι σίγουρος πως τώρα περνάει πολύ καλύτερα εκεί που είναι. Επιλέγω να γιορτάζω για τη ζωή που έζησε και όχι να θρηνώ γιατί μου λείπει…» ανέφερε -,εταξύ άλλων- ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του στο περιοδικό Τηλέραμα.

Ειδήσεις σήμερα

Αλέξης Παππάς: Ήταν υποψήφιος στις εκλογές πριν γίνει γνωστός από το Survivor (Photos)

Βάνα Μπάρμπα: Γιατί είπα «κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη» (Videos)

Επικό τρολάρισμα από την Παπαρίζου: Στεναχωρέθηκα τόσο που έφαγα… μπέργκερ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 14:45