search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:16
MENU CLOSE

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Και η αδερφή της κατά των γονιών της – «Με ανάγκασαν να κάνω έκτρωση στα 16 μου»

25.10.2021 17:32
britney_spears-new

Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη για την οικογένεια Σπίαρς. Μετά το δικαστήριο που αποφάσισε αμετάκλητα ότι η Μπρίτνεϊ είναι ελεύθερη πλέον να κουμαντάρει τη ζωή της χωρίς να δίνει λόγο στον πατέρα της, ήρθε και η σειρά του άλλου μέλους της οικογενείας της αδελφής της Μπρίτνεϊ, Τζέιμι Λιν, να βγάλει τα άπλυτα τον γονιών της στη φόρα.


Και όλα αυτά στη βιογραφία της γνωστής τραγουδίστριας με τίτλο «Things I Should Have Said» («Πράγματα για τα οποία έπρεπε να έχω μιλήσει» σε ελεύθερη μετάφραση) στην οποία η αδερφή της Τζέιμι Λιν περιγράφει τις δικές της εμπειρίες με τους γονείς της.


Μάλιστα η Τζέιμι αποκαλύπτει ότι στην ηλικία των 16 χρονών, οι γονείς της την είχαν αναγκάσει να κάνει έκτρωση. Όπως λέει η ίδια και αναφέρει το TMZ, όταν τους ανακοίνωσε ότι ήταν έγκυος εκείνοι «Μπήκαν αγριεμένοι αγριεμένοι στο δωμάτιό μου, προσπαθώντας να με πείσουν για το πόσο κακή ιδέα ήταν να γίνω μητέρα».


Και συνέχισε με τα λόγια που της είπε ο πατέρας της: «Θα καταστρέψει την καριέρα σου, είσαι τόσο νέα. Δεν θα ξέρεις τι να κάνεις. Τώρα μπορείς να πάρεις χάπια και εμείς θα σε βοηθήσουμε σε ό,τι ακολουθήσει. Ξέρω έναν γιατρό που θα σε βοηθήσει να ξεφορτωθείς πολύ γρήγορα το πρόβλημα»


Και στη συνέχεια η Τζέιμι εξηγεί πόσο πολύ είχε ανάγκη την αδερφή της Μπρίτνεϊ, να της πει τα όσα βίωνε: «Την είχα ανάγκη περισσότερο από ποτέ, ήταν για εμένα η πιο σημαντική φάση της ζωής μου εώς τότε. Κι εκείνη δεν μπορούσε καν να με ακούσει. Ακόμα νιώθω πόνο για αυτό»


Η Τζέιμι Λιν Σπίαρς έχει τώρα δύο παιδιά, την 3χρονη Άιβι, με τον σύζυγό της Τζέιμι Γουάτσον και την Μάντι, της οποίας την επιμέλεια μοιράζεται με τον πρώην σύζυγό της, Κέισι Όλντριτζ.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ με καθηγητή στο Μοσχάτο: «Βγάλε τη μπλούζα σου και ξάπλωσε» είπε σε 11χρονη μαθήτρια

Νέα Ερυθραία: Παρέμβαση εισαγγελέα για αναζήτηση ευθυνών αστυνομικών – Είχε καταγγελθεί η δράση του «σαμουράι»

Ανδρέας Μικρούτσικος: Βελτιώνεται η υγεία του – Σύντομα το εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:14