search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 14:48
MENU CLOSE

Δάκης: Οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του και η διάψευση (Video)

11.11.2021 10:39
dakis-new

Ιδιαίτερη αναστάτωση προκάλεσε ένα κείμενο του Νίκου Μουρατίδη στο προσωπικό του blog με τίτλο «Ο Δάκης μας είναι χάλια».

Στο εν λόγω κείμενο, ο Νίκος Μουρατίδης έκανε λόγο για πολύ άσχημη και «μη αναστρέψιμη» κατάσταση, αναφερόμενος στην υγεία του αγαπημένου τραγουδιστή.

«Καλημέρα Νίκο μου, έμαθα σήμερα ότι ο Δάκης είναι πολύ χάλια….. ήταν στο νοσοκομείο με μεταστάσεις του καρκίνου στο πάγκρεας και σε άλλα όργανα! Tον έχουν στο σπίτι γιατί η κατάσταση του είναι μη αναστρέψιμη. Είναι μόνος του, μόνο ένας ανιψιός του τον επισκέπτεται», ήταν το μήνυμα που -όπως ισχυρίζεται- έλαβε ο Νίκος Μουρατίδης από φίλο του για τον Δάκη ο οποίος στο παρελθόν έχει αναφερθεί στην περιπέτειά του με τον καρκίνο.

Ο ίδιος ο τραγουδιστής, ωστόσο, διέψευσε τους εν λόγω ισχυρισμούς, ενώ ήρθε και σε επικοινωνία με τον Νίκο Μουρατίδη ο οποίος προχώρησε εν τέλει σε διορθωτικό κείμενο, αναφέροντας τα εξής:

«Τα πράγματα δεν είναι όπως μου τα είπαν, ευτυχώς Θεούλη μου. Μου εξήγησε λοιπόν πως το καλοκαίρι που ήταν καλεσμένος σε κάποιο κανάλι και πήγε, “άρπαξε” ένα τρομερό μικρόβιο από το air condition.

Τον επηρέασε στο αναπνευστικό του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μιλήσει και να μην μπορεί να φάει. Μπήκε στο νοσοκομείο – επειδή συγχρόνως κάνει και χημειοθεραπείες – και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έχει πειραχτεί το πάγκρεας.

Διέγνωσαν οξεία φαρμακευτική παγκρεατίτιδα. Όλο αυτό φυσικά είχε και διάφορες παρενέργειες. Το γεγονός ότι δεν μπορούσε για ένα διάστημα να μιλήσει τον ανάγκασε να μην σηκώνει το τηλέφωνο του, οπότε άρχισαν να βγαίνουν βιαστικά συμπεράσματα. Για να μην πολυλογούμε, μιλήσαμε αρκετή ώρα, είναι στο σπίτι και αναρρώνει…».

Διαβάστε επίσης:

Μαίρη Συνατσάκη: Γιατί τσακώθηκε με έναν άγνωστο στη μέση του δρόμου (Video)

Νίκος Μακρόπουλος στον Αρναούτογλου: «Θαυμάστρια έγραψε βιβλίο για μένα που ξεκινούσε με την κηδεία μου» (Video)

Aντετοκούνμπο: Πώς θα ονομάσει τον δεύτερο γιο του και τι ζήτησε από τον κόσμο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 14:47