search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:41
MENU CLOSE

Μαίρη Συνατσάκη: Γιατί τσακώθηκε με έναν άγνωστο στη μέση του δρόμου (Video)

11.11.2021 10:16
mairi-synatsaki-new

Τον τσακωμό της με έναν άγνωστο στη μέση του δρόμου αποκάλυψε η Μαίρη Συνατσάκη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Ο εν λόγω άντρας βιντεοσκοπούσε περαστική γυναίκα εν αγνοία της, με την παρουσιάστρια να αντιδρά:

«Ένας κύριος κατάλαβα ότι κρατούσε κάπως περίεργα το κινητό του, την ώρα που περπατούσα προς εκείνον. Λέω αυτό παίζει να είναι και ότι με βγάζει βίντεο, λέω τέλος πάντων μην είσαι τρελή, συνεχίζω την πορεία μου, αλλά γυρίζοντας πίσω να κοιτάξω τον παρατηρώ να μαγνητοσκοπεί μια κοπέλα που περνούσε από μπροστά του, επειδή φορούσε ένα κολλητό τζιν.

Πλησίασα τον κύριο και του λέω: “Συγγνώμη, θέλετε να σταματήσετε να βγάζετε βίντεο κόσμο που δεν είναι ενήμερος γι΄αυτό; Θέλετε να μου δείξετε την κάμερά σας και το άλμπουμ των φωτογραφιών;” “Ούτε καν, είσαι τρελή;” μου λέει», ανέφερε η Μαίρη Συνατσάκη, περιγράφοντας τον διάλογό της με τον άγνωστο άνδρα.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια θέλησε να περάσει το μήνυμα ότι αν ο καθένας και η καθεμιά αρχίσει να αντιδρά, πλέον, σε τέτοιες καταστάσεις χωρίς φόβο, ίσως σιγά σιγά να εκλείψουν τέτοιου είδους συμπεριφορές.

«Σκέφτομαι πως αν μιλάει ο ένας και ο άλλος, μιλάει μια κοπέλα στην άλλη, και αν μπουν και σε όλο αυτό και τα αγόρια και οι άνδρες που σας χρειαζόμαστε πολύ, είτε αν είναι κάποιος που θα του δείξει αυτός ο κύριος αυτό το βίντεο, είτε γνωρίζει ότι είναι ένας φίλος του που ξέρει ότι δεν πάει με τα καλά του και πάει και κάνει τέτοια πράγματα.

Δεν λέω να πλακωθούμε στις μπουνιές, λέω απλά να μιλάμε γι’ αυτά τα πράγματα.

Νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει με το me too movement και την όλη αυτή την ανοιχτή συζήτηση που γίνεται γι’αυτά τα θέματα, δεν ταράχτηκα καθόλου γυρνώντας να του μιλήσω, δεν άρχισα να τρέμω και τέτοια πράγματα που μου συνέβαιναν παλιότερα σε αντίστοιχα περιστατικά» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Μακρόπουλος στον Αρναούτογλου: «Θαυμάστρια έγραψε βιβλίο για μένα που ξεκινούσε με την κηδεία μου» (Video)

Aντετοκούνμπο: Πώς θα ονομάσει τον δεύτερο γιο του και τι ζήτησε από τον κόσμο

Lady Gaga: Εντυπωσίασε στην πρεμιέρα του «House of Gucci»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:41