search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:21
MENU CLOSE

Βουλή: Σήμερα η ψηφοφορία για την συγκρότηση εξεταστικής για τις δημοσκοπήσεις και τη λίστα Πέτσα

12.11.2021 10:47
ωοθλι

Σκληρή «μάχη» προμηνύεται για σήμερα την Βουλή ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ καθώς θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Ολομέλειας όπου θα συζητηθεί η πρόταση που έχει καταθέσει η αξιωματική αντιπολίτευση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τις δημοσκοπήσεις και την επικοινωνιακή καμπάνια για την πανδημία.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία του πρωθυπουργού ο οποίος θα βρίσκεται στη Γαλλία, κάτι που από την αντιπολίτευση εκτιμούν ότι δεν πρόκειται για σύμπτωση και ερμηνεύουν ότι το Μαξίμου θέλει να αποφύγει την τετ α τετ αντιπαράθεση Μητσοτάκη-Τσίπρα με φόντο τα ΜΜΕ και τις δημοσκοπήσεις.

Με ονομαστική ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί η διαδικασία

Από την ΝΔ εισηγητής εχει οριστεί ο Δημήτρης Καιρίδης, από το ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Κατρούγκαλος, από το ΚΙΝΑΛ ο Βασίλης Κεγκέρογλου, από το ΚΚΕ ο Γιάννης Γκιόκας, από την Ελληνική Λύση ο Βασίλης Βιλιάρδος και από το ΜΕΡΑ25 η Φωτεινή Μπακαδήμα.

Παρέμβαση Τσίπρα

Στην σημερινή συνεδρίαση αναμένεται να παρέμβει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Στην ομιλία του θα αναφερθεί τόσο στους λόγους που οδήγησαν τον ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει την συγκεκριμένη πρόταση. Στο θέμα αυτό αναφέρθηκε χθες ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στην Κομοτηνή όπου περιόδεσε. Τόνισε ότι η κυβέρνηση «έχει ξοδέψει εκατομμύρια από τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων όχι για να πείσει τους πολίτες να εμβολιστούν, αλλά για να επιβάλει στα ΜΜΕ να κρύβουν την αλήθεια και να λιβανίζουν τον κύριο Μητσοτάκη».

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Στον αέρα τα debate λόγω διαφωνιών Παπανδρέου – Προχωρούν κανονικά οι πέντε υποψήφιοι

Τσίπρας από Κομοτηνή: «Απερχόμενος πρωθυπουργός» ο Μητσοτάκης – Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα κερδίσει τις εκλογές όποτε γίνουν

Μητσοτάκης: Πανεύκολα και γρήγορα η απογραφή της οικογένειάς μου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:17