search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 05:37
MENU CLOSE

Αργύρης Πανταζάρας: «Έχω αλλεργία στους ατάλαντους και στην βλακεία» (Photo | Video)

14.11.2021 16:56
Argyris Pantzaras_new

Ο ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας, έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνωα Θεοχάρη, με τους οποίους γνωρίζεται προσωπικά και έχει συνεργαστεί κατά το παρελθόν μαζί τους.

Όπως τόνισε, ο Αργύρης Πανταζάρας δεν διαχωρίζει εμπορικές ή ποιοτικές δουλειές στο θέατρο ή την τηλεόραση και όπως σχολίασε, ίσως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι από μικρός δεν είχε όνειρο να γίνει ηθοποιός, αλλά σίγουρα ένιωθε καλλιτέχνης.

Ο ίδιος όμως τόνισε ότι δεν αντέχει τους ατάλαντους ανθρώπους: «Έχω αλλεργία στους ατάλαντους και στη βλακεία γιατί είναι επικίνδυνοι για την κοινωνία».

Ο Αργύρης Πανταζάρας επίσης μίλησε για την αρετή της γενναιοδωρίας και τι σημαίνει για τον ίδιο η έκφραση των συναισθημάτων του όταν κάποιος παρερμηνεύει τις προθέσεις του. Σ’ αυτή την περίπτωση, όπως είπε, εξοργίζεται.

Όταν ρωτήθηκε για τη μεγαλύτερη τρέλα που έχει κάνει για κάποια σχέση του, εκείνος είπε: «Η αφοσίωσή μου είναι η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει, σε έναν κόσμο που δεν αγγίζεται κανείς κανένας με κανένας, το να δένεσαι δηλαδή. Η νοημοσύνη με κρατά σε μια σχέση. Το να είναι αμφίδρομα τα συναισθήματα».

Διαβάστε επίσης:

Αγρίνιο: Διαιτητής έσωσε τη ζωή ποδοσφαιριστή (Video)

Πάτρα: Θετικός στον κορωνοϊό τριγυρνούσε από ΚΕΠ σε ΚΕΠ με το rapid test του γιου του

Δαδακαρίδης: Στενοχωρήθηκα, όταν έμαθα για τον Πέτρο Φιλιππίδη – Έφαγα ένα χαστούκι μες στη μούρη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07