search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:06
MENU CLOSE

ΚΙΝΑΛ: Πάμε σε debate των 5 χωρίς Παπανδρέου – Οι εκπρόσωποί τους συζητούν αύριο με την ΕΡΤ

15.11.2021 22:08
Συνεχίζεται το αλαλούμ με το debate - Ποιες είναι οι επικρατέστερες ημερομηνίες - Media

Εξελίξεις με το debate των υποψηφίων αρχηγών του ΚΙΝΑΛ καθώς όλα δείχνουν ότι οδεύουμε σε τηλεμαχία των πέντε, χωρίς τον Γιώργο Παπανδρέου.

Η ΕΡΤ κάλεσε τους εκπροσώπους των 5 υποψηφίων σε τηλεδιάσκεψη για να συζητήσουν τις διαδικασίες και την προοπτική για μια τηλεμαχία των 5.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τηλεδιάσκεψη θα γίνει αύριο στις 12:30 και σε αυτή θα συμμετάσχουν οι κ.κ. Βαγγέλης Τσόγκας (εκ μέρους του Ν. Ανδρουλάκη), Σπύρος Καρανικόλας (εκ μέρους του Α. Λοβέρδου), Μιχάλης Λούπης (Π. Γερουλάνος), Νίκος Μπήλιος (Παύλος Χρηστίδης) και Αιμ. Σαπρανίδης (Χ. Καστανίδης). Οι εκπρόσωποι των 5 έχουν ένα κοινό τόπο για να διεξαχθεί το debate στα πρότυπα του 2017 με την πρακτική που είχε ακολουθηθεί στις τότε εσωκομματικές εκλογές που είχαν διοργανωθεί υπό την αιγίδα του Νίκου Αλιβιζάτου.

Δεν εκλήθη η εκπρόσωπος Παπανδρέου
Σημειώνεται ότι δεν εκλήθη η εκπρόσωπος Παπανδρέου Εφη Χαλάτση, μετά την άρνηση του πρώην πρωθυπουργού να αποδεχθεί τους όρους των υπολοίπων εκτιμώντας ότι θα εξελιχθεί σε reality show.

Έτσι, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, τα δύο debates (εφόσον γίνει δεκτό το αίτημα από τη δημόσια τηλεόραση) θα διεξαχθούν στις 22 και 29 Νοεμβρίου, ένα στην ΕΡΤ και ένα στην ΕΡΤ3 με τα περιφερειακά.

Υπενθυμίζεται ότι οι 5 εκπρόσωποι των υποψηφίων αρχηγών του ΚΙΝΑΛ είχαν στείλει επιστολές προς την ΕΡΤ, ζητώντας να γίνει το debate, μετά την απόφαση της ΕΔΕΚΑΠ ότι είναι αναρμόδια και την αδυναμία να βρεθεί κοινός τόπος στους όρους διεξαγωγής του.

Διαβάστε επίσης:

Βουλή : Επίκαιρη επερώτηση Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ για την πανδημία στον Υπουργό Υγείας

Κορωνοϊός – Οικονόμου: Ξεκινά η επιστρατευση των ιδιωτών γιατρών- Τι λέει για την τρίτη δόση εμβολίου (video)

Μητσοτάκης: Διήμερη επίσκεψη στο Λονδίνο – Ποιους θα συναντήσει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:03