search
ΠΕΜΠΤΗ 30.05.2024 01:03
MENU CLOSE

«Ένα τραγούδι ακόμα» από το Γιώργο Θεοφάνους στο Open – Γιορτάζοντας τα 30 χρόνια στη δισκογραφία

16.11.2021 16:26
theofanous-new

Στη βραδινή ζώνη, το πιθανότερο, του Σαββάτου θα ενταχθεί στο Open από τον επόμενο μήνα η εκπομπή «ένα τραγούδι ακόμα» που εμπνεύστηκε και θα παρουσιάζει ο Γιώργος Θεοφάνους.

Η πρόταση του καταξιωμένου μουσικοσυνθέτη θέλει κάθε εκπομπή να αποτελεί ένα ξεχωριστό, μουσικό σόου στη διάρκεια του οποίου νέοι άνθρωποι με έφεση, κλίση, ταλέντο, χάρισμα στη μουσική θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα: Να μοιραστούν τη σκηνή μαζί με καταξιωμένους καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί ο Γιώργος Θεοφάνους και έχουν χαρίσει αξεπέραστες, αγαπημένες επιτυχίες.
Ένα μουσικό ταλέντο από την Ελλάδα ή την Κύπρο, συναντάει κάθε εβδομάδα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής.

Δυνατές μουσικές στιγμές με αναπάντεχα ντουέτα. Όμως το θέμα- το ζητούμενο- δεν είναι μόνον η παρουσίαση, η ερμηνεία.

Προστιθέμενη αξία στο πρόγραμμα αποτελούν οι ιστορίες πίσω από τα τραγούδια. Σαν σε κινηματογραφική ταινία θα ξετυλίγονται ενώπιον των τηλεθεατών ανέκδοτες ιστορίες πίσω από μεγάλες επιτυχίες.

Το «Ένα τραγούδι ακόμα» θα είναι, σύμφωνα με την πρόθεση του εμπνευστή και οικοδεσπότη, όχι απλώς ένα μουσικό σόου αλλά μια ολοκληρωμένη εμπειρία στην οποία το καλό τραγούδι έχει τον πρώτο λόγο.

Ενορχηστρωτής, κυριολεκτικά και μεταφορικά, ο συνθέτης, στιχουργός και καθηγητής μουσικής Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος φέτος κλείνει 30 χρόνια στην ελληνική δισκογραφία. Και θέλει να τα γιορτάσει με «Ένα τραγούδι ακόμα».

Το πρόγραμμα εκτιμάται ότι θα είναι στον «αέρα» του Open περί τα μέσα Δεκεμβρίου και ήδη έχουν γίνει επαφές με καταξιωμένους ερμηνευτές, όπως οι Αντώνης Ρέμος και Νατάσα Θεοδωρίδου, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί με τον Κύπριο συνθέτη και έχουν ερμηνεύσει τραγούδια του, να λάβουν μέρος στις εκπομπές που θα ετοιμάσει και θα έχουν εορταστικό χαρακτήρα.

Διαβάστε επίσης:
Δυστύχημα στον ΗΣΑΠ: Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα – Τι λένε οι εργαζόμενοι

Κορωνοϊός: Συγκλονίζει η μητέρα του 57χρονου οδοντίατρου από το Αίγιο- «Πάλεψε για 3,5 μήνες, αλλά δεν τα κατάφερε»

Στα δικαστήρια Open-Νίκος Μουτσινάς- Το κανάλι διεκδικεί αποζημίωση για την ρήξη συμβολαίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 30.05.2024 01:03