search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 03:28
MENU CLOSE

«Να αλλάξουμε τον Μητσοτάκη με τον Τζόνσον αντί για τα Γλυπτά» -Πήρε φωτιά το twitter της Βρετανίας

16.11.2021 23:22
mitsotakis-new

Σωρεία θετικών σχολίων κατέκλυσαν τα social media και το τηλεφωνικό κέντρο του της εκπομπής Good Morning Britain του ITV για τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, μετά την ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της εκπομπής ενός αποσπάσματος, τα σχόλια στο Twitter άρχισαν να πέφτουν «βροχή». Οι χρήστες ήταν κυρίως Βρετανοί πολίτες, οι οποίοι εκδήλωναν τον θαυμασμό τους προς το πρόσωπο του Έλληνα Πρωθυπουργού ενώ ταυτόχρονα τον συνέκριναν με τον Βρετανό, Μπόρις Τζόνσον.

Kάποιοι τον αποκάλεσαν «χαρισματικό, γοητευτικό, έξυπνο», ενώ ορισμένοι ανέφεραν ότι θα τον ήθελαν πρωθυπουργό στο Ηνωμένο Βασίλειο. «Έλα Μπόρις, γίνε σαν αυτόν!», γράφει κάποιος, ενώ άλλοι πρότειναν «να ανταλλάξουμε πρωθυπουργούς με τους Έλληνες αντί για τα μάρμαρα!». «Μπορούμε να έχουμε τον Έλληνα πρωθυπουργό, αντί για τον δικό μας;», «Αυτόν θέλουμε για πρωθυπουργό. Τι έξυπνος, σκεπτόμενος και λογικός άνθρωπος», «Ο Έλληνας πρωθυπουργός με κέρδισε. Μιλάει καθαρά, με ακρίβεια», «Ωραίος άνθρωπος μου φαίνεται ο Έλληνας πρωθυπουργός», ήταν μερικά από τα μηνύματα που διάβασαν στον αέρα της εκπομπής. Μάλιστα μια από τις παρουσιάστριες είπε: «Είναι ωραίο να ακούς κάποιον να λέει πράγματα που βγάζουν νόημα. Αφήστε που ήρθε εδώ! Ήταν εδώ! Και μας έδωσε συνέντευξη».

Το γεγονός ενθουσίασε τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, και το σχολίασε σε ανάρτησή του στο Twitter.

Διαβάστε επίσης:

Απεργία στην εστίαση: Τι είπαν Γεωργιάδης-επιχειρηματίες στο Σύνταγμα (Photos/Video)

Κορωνοϊός: «Μένουν σπίτι» τα Χριστούγεννα οι ανεμβολίαστοι

Καραγιάννης: Σε χρόνο-ρεκόρ τα έργα αποκατάστασης των ζημιών του Ιανού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50