search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:20
MENU CLOSE

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Καταγγελία Παπανδρέου για στελέχη της ΝΔ που τηλεφωνούν υπέρ συγκεκριμένων υποψηφίων (Video)

18.11.2021 20:32
papandreoy-new

Eπιμένει στη στρατηγική του περί εξωθεσμικών παρεμβάσεων στις εκλογές ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ, ο υποψήφιος Γιώργος Παπανδρέου καταγγέλλοντας πως στελέχη της ΝΔ, τηλεφωνούν υπέρ συγκεκριμένων υποψηφίων για επηρεασμό της ψήφου.

«Ξέρω ότι στελέχη της ΝΔ παίρνουν τηλέφωνα για συγκεκριμένους υποψηφίους. Δεν θα πω ονόματα, αλλά είναι δεδομένο. Προφανώς κάτι φοβούνται στη Νέα Δημοκρατία. Φαίνεται ότι το ΚΙΝΑΛ ξαναμπαίνει στο προσκήνιο της πολιτικής, αλλά τα αντισώματα της παράταξης είναι δυνατά και όσο μεγαλύτερη είναι η συμμετοχή τόσο λιγότερες πιθανότητες έχουν να παίξουν ρόλο αυτές οι παρεμβάσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπανδρέου, σε συνέντευξή του στον Αlpha και τον Αντώνη Σρόιτερ.

«Υπάρχει ο μόνιμος στόχος, ο Γιώργος Παπανδρέου, που δεν ελέγχουν», επαναλαμβάνει τις καταγγελίες περί εξωθεσμικών παρεμβάσεων στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ και συνεχίζει, «κάποιοι θέλουν ένα ΚΙΝΑΛ μικρό, βολικό και ελεγχόμενο».

Υποστήριξε πως «από τη στιγμή που αποφάσισα και ανακοίνωσα ότι διεκδικώ την προεδρία του ΚΙΝΑΛ υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση του κόσμου και συσπείρωση γύρω από το κόμμα», επικαλούμενος και τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, που δείχνουν μεγάλη άνοδο του ΚΙΝΑΛ και πτώση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ερώτηση για ποιον λόγο δεν θα συμμετάσχει στο debate μαζί με τους υπόλοιπους υποψηφίους στην ΕΡΤ, απαντά πως «με τους όρους που διεξάγεται δεν θα ήταν σωστό και δεν θα ήθελα να πληγώσω την παράταξη».

Ενώ ερωτηθείς για συνεργασίες με άλλα κόμματα, απάντησε: «Εγώ θα παλέψω να αλλάξουμε τους συσχετισμούς και μετά θα δούμε, βεβαίως. Δεν έχω καμία διάθεση να μιλήσω για συνεργασίες αυτή τη στιγμή».

Αναφορικά με την επαναφορά των συμβόλων του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Παπανδρέου ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήμουν για πολλά χρόνια. Είναι μέσα στην καρδιά μου το ΠΑΣΟΚ. Ο ήλιος ο πράσινος συμβολίζει τις αξίες μας. Τα σύμβολα μας ανήκουν, θα τα αξιοποιήσουμε, όμως θέλω να γίνει αυτό με δημοκρατικό τρόπο», παραπέμποντας στο συνέδριο που θα ακολουθήσει, όπου θα εκλεγούν τα υπόλοιπα όργανα.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Εκτός κλειστών χώρων οι ανεμβολίαστοι, με τεστ στις εκκλησίες (Video)

Ελληνοτουρκικά: Δυσαρέσκεια της Αθήνας για την εξαγωγή όπλων από την Ισπανία στην Τουρκία

ΣΥΡΙΖΑ: Καταγγέλλει μεθόδευση για να φανούν λιγότεροι οι θάνατοι από κορωνοϊό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:08