search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 21:13
MENU CLOSE

Εξαδάκτυλος για ανεμβολίαστους: Βεβαίως και να πληρώνουν μέρος των νοσηλίων τους (Video)

18.11.2021 14:06
exadaktylos_new

Υποστηρικτής της άποψης ότι οι ανεμβολίαστοι που νοσούν θα πρέπει να έχουν συμμετοχή στη πληρωμή των εξόδων νοσηλείας τους στα νοσοκομεία εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και μέλος της επιτροπής των λοιμωξιολόγων Θανάσης Εξαδάκτυλος.

«Ένα μέρος των εξόδων νοσηλείας, ανάλογα και με τις οικονομικές τους δυνατότητες, βεβαίας και θα πρέπει να το πληρώνουν. Ένα μέρος δεν θα ήταν καθόλου παράλογο», είπε συγκεκριμένα ο Θανάσης Εξαδάκτυλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Προηγουμένως, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου υποστήριξε ότι οι ανεμβολίαστοι που νοσούν και νοσηλεύονται σε ΜΕΘ, ασθενούν από επιλογή τους αφού δεν δέχονται να εμβολιαστούν και έτσι αυξάνουν το οικονομικό και υγειονομικό κόστος.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι καταπατούν το δημοκρατικό δικαίωμα των εμβολιασμένων και προσθέτουν πολλαπλάσιο κόστος.

Να σημειωθεί ότι ανάλογη άποψη, ακόμα πιο ακραία, εξέφρασε πριν λίγες μέρες μέσω ανάρτησής της στο twitter η πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του ΔΝΤ Μιράντα Ξαφά.

«Η Σιγκαπούρη σταματάει να καλύπτει το κόστος νοσηλείας COVID για τους μη εμβολιασμένους. Εμείς γιατί συνεχίζουμε;», ανέφερε η Μιράντα Ξαφά.

Διαβάστε επίσης:

Νίκαια: Η στιγμή της εκτέλεσης στο βενζινάδικο – Πολύ σκληρές εικόνες (video)

Δυστύχημα στον ΗΣΑΠ: Νέα στάση εργασίας σε Μετρό, Ηλεκτρικό, Τραμ την Παρασκευή

Νίκος Αντωνιάδης: Συνελήφθη ο γνωστός αντιεμβολιαστής δικηγόρος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 21:08