search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 04:43
MENU CLOSE

Λιάγκας για Βούλγαρη: «Όλοι κάνουμε λάθη – Αστυνομία της τηλεόρασης είναι η Νέγκα;» (Video)

18.11.2021 14:06
liagkas-voylgari-negka-new

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε ο χορός της Ανθής Βούλγαρη στην εκπομπή που παρουσιάζει με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, αμέσως μετά το θέμα για τα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Το εν λόγω στιγμιότυπο σχολίασε με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο η Αθηναΐς Νέγκα.

Η δημοσιογράφος έπειτα από τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, ζήτησε συγγνώμη στον αέρα, απολογούμενη:

«Είμαι ένας άνθρωπος που τις στεναχώριες μου τις περνώ έτσι, με χορό, με τραγούδι. Είναι η κάθαρσή μου, ακόμα και την περιπέτεια της υγείας μου που πήγα και ήρθα στον θάνατο – γιατί έτσι είναι – έτσι τις πέρασα. Έχουμε αποφασίσει με τον Ιορδάνη να σας περνάμε την ενημέρωση λίγο πιο χαλαρά, πιο ανθρώπινα.

Αν αυτό ενόχλησε κάποιους και πάρθηκε ως ασέβεια, ειλικρινά ζητώ συγγνώμη. Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα και ήθελα απλά να εξηγηθούμε. Άνθρωποι είμαστε και ζητάμε συγγνώμη αν κάναμε λάθος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το θέμα συζητήθηκε στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα να ξεσπά, στέλνοντας παράλληλα κάποια μηνύματα με συγκεκριμένους αποδέκτες…

«Όλοι κάνουμε λάθη στη ζωή μας και αλίμονο αν δεν κάνουμε λάθη και αλίμονο αν δεν βελτιωνόμαστε από τα λάθη μας. Το πρόβλημα είναι όταν τα επαναλαμβάνουμε. Το θέμα είναι ότι ζούμε σε μια κοινωνία που όλοι έχουν ένα πιστόλι και παρακαλάνε να κάνει λάθος κάποιος για να τον πυροβολήσουν και να γλεντήσουν.

Σε καμία περίπτωση ένα σώφρων άνθρωπος δεν θα χόρευε με τον θάνατο του άλλου και δεν νομίζω να είναι τρελή η Ανθή Βούλγαρη, μου φαίνεται μια χαρά υγιής. Αν θέλουμε να την πυροβολήσουμε για ένα τηλεοπτικό λάθος που έγινε. Έλεος πια! Τι είναι δουλειά της Νέγκα; Αστυνομία τηλεόρασης είναι;

Θα πω και κάτι που με αφορά. Πολλές φορές γίνονται λάθη πίσω μας, τα οποία οι άνθρωποι που είμαστε μπροστά -και έτσι πρέπει να κάνουμε- βγαίνουμε και τα παίρνουμε πάνω μας. Ας το καταλάβουν όλοι αυτό που λέω. Προφανώς δεν φταίει η Ανθή Βούλγαρη και ένας άνθρωπος που έχει κάνει τηλεόραση θα έπρεπε να ξέρει ότι δεν φταίει η Ανθή Βούλγαρη» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

Διαβάστε επίσης:

«Το Δίκτυο»: Εκπομπή που «συνομιλεί» με την κοινωνία

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας ανακαλύπτει την απιστία της Ζωής – Ολέθριες συνέπειες φέρνει η οργή του

Κορωνοϊός – Αρναούτογλου: «Είμαι εμβολιασμένος, τα τεστ μου έβγαιναν αρνητικά» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34