search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 06:16
MENU CLOSE

Καραβάτου για κορωνοϊό: «Ήμουν προσεκτική, δεν πίστευα ότι θα κολλήσω» (Videos)

20.11.2021 23:14
karavatou_new

H Κατερίνα Καραβάτου ήταν απούσα από το πλατό της εκπομπής της στο MEGA καθώς βρίσκεται σε καραντίνα, λόγω κορωνοϊού στο σπίτι της.

Την ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας της έκανε η συμπαρουσιάστριά της, Μαρία Ηλιάκη λέγοντας ότι η Κατερίνα δυστυχώς είναι θετική στον κορωνοϊό και ότι θα απουσιάζει από την εκπομπή, τονίζοντας φυσικά ότι όλοι οι υπόλοιποι έχουν υποβληθεί σε εργαστηριακά τεστ, των αποίων τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Στη συνέχεια της εκπομπής ωστόσο, η Κατερίνα Καραβάτου συνδέθηκε τηλεφωνικά με την εκπομπή και έκανε παρέμβαση στον αέρα λέγοντας πως και τα παιδιά της είναι θετικά, οπότε περνούν όλη αυτήν την κατάσταση μαζί και προσπαθούν να το αντιμετωπίσουν.

«Σήμερα είμαι καλύτερα από τις προηγούμενες μέρες. Είναι πολύ περίεργο να βλέπεις την εκπομπή σου από το σπίτι. Η αλήθεια είναι ότι δεν πίστευα ότι θα κολλήσω γιατί ήμουν πολύ προσεκτική. Όταν είχα τα πρώτα συμπτώματα, είπα ότι θα είναι ένα απλό κρυολόγημα και τα πρώτα τεστ ήταν αρνητικά. Αλλά ο πυρετός, ότι αισθανόμουν αδύναμη και πονούσαν τα κόκκαλά μου, τότε κατάλαβα. Έχασα γεύση και όσφρηση, ουσιαστικά έχω όλα τα συμπτώματα. Το οξυγόνο μου ευτυχώς είναι μια χαρά, γιατί έχω πάρει οξύμετρο και το ελέγχω. Τα παιδιά είναι επίσης θετικά, οπότε φροντίζουμε ο ένας τον άλλον και το περνάμε όλο αυτό μαζί. Αλλά ευτυχώς τα παιδάκια είναι καλά», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Κερατσίνι: Φριχτός θάνατος για 8χρονο κορίτσι (Video)

Στην Αθήνα ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος – Το πρόγραμμα της επίσκεψής του (Photos)

Τήνος: Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στο νησί – Επί ποδός η πυροσβεστική! (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 01:38