search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 18:09
MENU CLOSE

Στην Αθήνα ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος – Το πρόγραμμα της επίσκεψής του (Photos)

20.11.2021 20:33
vartholomeos

Ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος εκπροσωπώντας την κυβέρνηση υποδέχθηκε στον διεθνή αερολιμένα Αθηνών τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο οποίος έφτασε από την Κωνσταντινούπολη με τακτική πτήση, αποδεχόμενος πρόσκληση της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Τον υποδέχθηκαν ο Μητροπολίτης Σάμου, Ευσέβιος, εκ μέρους της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ν. Παναγιωτόπουλος, εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης ενώ του αποδόθηκαν τιμές από άγημα της Πολεμικής Αεροπορίας.

Τον καλωσόρισαν, επίσης, ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, Νικόλαος, ο Μητροπολίτης Αδριανουπόλεως, Αμφιλόχιος, Διευθυντής του Γραφείου Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα, ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Ορεών Φιλόθεος, Αρχιγραμματέας Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, μαζί με στελέχη της Ιεράς Συνόδου.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο, ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα συναντηθεί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό, τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός Κεφαλονιάς: Προβληματισμός Τσελέντη για το ρήγμα μεταξύ Βόρειας Κεφαλονιάς και Λευκάδας

Θεσσαλονίκη: Πιάστηκαν στα χέρια οδηγός ταξί με πελάτη για τη μάσκα κατά του κορωνοϊού

Κορωνοϊός: Στους 594 οι διασωληνωμένοι – 69 θάνατοι και 5.991 νέα κρούσματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 18:08