search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 02:04
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Πιάστηκαν στα χέρια οδηγός ταξί με πελάτη για τη μάσκα κατά του κορωνοϊού

20.11.2021 17:37
taxi

Ένας πρωτοφανής καυγάς έλαβε χώρα τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (20/11), στη Θεσσαλονίκη, όπου ένας οδηγός ταξί διαπληκτίστηκε με πελάτη.

Το επεισόδιο σημειώθηκε στην περιοχή Παπάφη με Μπότσαρη όταν ο πελάτης, φέρεται να κατέβασε τη μάσκα του, κατά τη διάρκεια της κούρσας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν από την ιστοσελίδα thestival.gr, ο πελάτης θέλησε να μιλήσει στο τηλέφωνο και κατέβασε τη μάσκα που φορούσε. Ο οδηγός του ταξί του έκανε παρατήρηση, λέγοντάς του ότι θα πρέπει να τη φορά σε όλη τη διάρκεια και έτσι ξεκινήσε καυγάς μεταξύ των δύο ανδρών.

Στη συνέχεια, ο πελάτης ζήτησε από τον οδηγό να διακόψει τη διαδρομή πριν φτάσουν στον προορισμό τους και εν τέλει, οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια για το αντίτιμο της κούρσας.

Ο οδηγός ταξί μεταφέρθηκε τραυματισμένος σε εφημερεύον νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, με την κατάστασή του να μην εμπνέει ανησυχία, ενώ η αστυνομία συνέλαβε και τους δυο, οι οποίοι άλλωστε έχουν καταθέσει εκατέρωθεν μηνύσεις.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Στους 594 οι διασωληνωμένοι – 69 θάνατοι και 5.991 νέα κρούσματα

Premier League: Επιστρέφει με ντερμπάρα Λίβερπουλ-Άρσεναλ το καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης

Η Γη της Ελιάς: Το απίστευτο spoiler του Στάθη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06