search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:56
MENU CLOSE

Κορωνοϊός – Πάτρα: Πέθανε 31χρονος στο Νοσοκομείο του Ρίου

21.11.2021 19:26
NOSOKOMEIO

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 31χρονος που νοσηλευόταν με κορωνοϊό στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας.

Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα thebest.gr, ο 31χρονος είχε υποκείμενο νόσημα. Την ίδια ώρα πάντως, η κατάσταση στα νοσοκομεία εξακολουθεί να είναι πιεστική.

Για την ακρίβεια, στο Νοσοκομείο Ρίου άνοιξε και πέμπτη κλινική κορωνοϊού, ενώ στην ορθοπεδική πια νοσηλεύονται ασθενείς με κορωνοϊό. Ενδεικτικό είναι πως στις εφημερίες Παρασκευής – Σαββάτου έγιναν τριάντα εισαγωγές περιστατικών κορωνοϊού.

Ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Καθηγητής Παθολογίας- Λοιμώξεων και Διευθυντής Παθολογικής Κλινικής ΠΓΝΠ Μάρκος Μαραγκός ανέφερε μιλώντας στο thebest.gr πως «τα πράγματα είναι δύσκολα. Για μας σαν γιατροί είτε είναι εμβολιασμένοι οι ασθενείς είτε όχι τους αντιμετωπίζουμε το ίδιο, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και ίδια είναι η αγωνία μας και για τους δύο. Το θέμα είναι να μην μπει κανείς στο νοσοκομείο και αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα». Την ίδια ώρα προσθέτει πως είναι μεγάλη ανάγκη να προχωρήσει ο εμβολιασμός και όσοι είναι να κάνουν την τρίτη δόση και έχει έρθει η ώρα, να την κάνουν και να μην την καθυστερήσουν. «Η τρίτη δόση είναι σημαντική».

Διαβάστε επίσης:

Χάρης Ρώμας: «Έχω αντικαταστήσει ηθοποιό μου επειδή δεν εμβολιαζόταν» (Video)

Αθηναΐς Νέγκα: Στόλισε δέντρο με τη μικρή Φοίβη (Video)

Πάτρα: 16χρονη κατήγγειλε κακοποίηση σε ίδρυμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:55