search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:44
MENU CLOSE

Πάτρα: Συγκλονίζει η σύζυγος του δικηγόρου που πέθανε από κορωνοϊό – Τον έπεισαν να μην εμβολιαστεί (Video)

19.11.2021 18:45
koronoios_new

Συγκλονίζει η σύζυγος γνωστού δικηγόρου της Πάτρας που πέθανε από κορωνοϊό. Ο εν λόγω δικηγόρος είχε πειστεί από αρνητές να μην εμβολιαστεί.

«Φοβόταν, είχε επηρεαστεί από διάφορους που λένε διάφορα για τα εμβόλια. Από αυτούς που του έλεγαν να μην κάνει το εμβόλιο, αποδείχθηκε ότι πολλοί πήγαν και το έκαναν. Το καταλαβαίνετε; Και τον πήραν στο λαιμό τους», επισημαίνει η κυρία Χριστίνα στο Mega.

Όπως τόνισε ο δικηγόρος κόλλησε κορωνοϊό σε ένα μνημόσυνο. Μαζί του νόσησαν ακόμα 25 άτομα. Ακόμη η σύζυγός του πρόσθεσε στο Mega πως το αντιεμβολιαστικό κίνημα έχει απλώσει τα πλοκάμια του και μέσα στις εκκλησίες.

«Υπάρχουν διάφοροι επιτήδειοι, ειδικά στους χώρους της εκκλησίας. Δυστυχώς είναι τόσο φανατισμένοι. Μέσα στην εκκλησία το κόλλησε. Είχαν πάει για ένα μνημόσυνο και από τα σαράντα άτομα τα 25 κόλλησαν. Αλλά δυστυχώς όμως σε έμενα έτυχε το πιο βαρύ», σημείωσε.

«Ήταν το στήριγμά μου, ήταν ο άνθρωπός μου. Εντάξει τι να πω… Να το περνούσε τουλάχιστον στις αρχές που δεν είχε βγει ακόμα το εμβόλιο, μα να υπάρχει δώρο Θεού και να μην το κάνεις; Δώρο από την επιστήμη και να φύγει άδικα;», συμπληρώνει η σύζυγος του δικηγόρου ο οποίος εκτός από την ίδια αφήνει πίσω του και δύο παιδιά.

Διαβάστε επίσης

Επέμβαση «ρουτίνας» για τον Μπάιντεν – προσωρινά πρόεδρος η Καμάλα Χάρις

Κορωνοϊός: Εκτοξεύθηκαν στους 91 οι νεκροί, 575 οι διασωληνωμένοι – Στα 7.805 τα νέα κρούσματα

Πορτογαλία: Παράνομα τα εταιρικά email εκτός ωραρίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43