search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:12
MENU CLOSE

Νίκος Ευαγγελάτος: Ο onair εκνευρισμός του – «Συγγνώμη, θα κάνω ένα σχόλιο και μπορεί κάποιοι να το θεωρήσετε σκληρό» (Video)

22.11.2021 09:31
evaggelatos_new

Eξαλλος έγινε την Πέμπτη ο παρουσιαστής του Live News Νίκος Ευαγγελάτος και ξέσπασε on air.

Αφορμή για το ξέσπασμα του Ευαγγελάτου, στάθηκε ένα περιστατικό που σημειώθηκε μετά από καταγγελία γυναίκας στο αστυνομικό τμήμα, ότι είναι θύμα κακοποίησης από τον σύντροφό της, ο οποίος προσπάθησε να την πνίξει.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της και όταν πλησίασαν ο άνδρας φέρεται να έδωσε εντολή στον σκύλο του, ράτσας πιτ μπουλ να τους δαγκώσει. Ως αποτέλεσμα ο σκύλος επιτέθηκε στους αστυνομικούς και τραυμάτισε δύο από αυτούς που μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Τελικά ο άνδρας συνελήφθη.

«Συγγνώμη, θα κάνω ένα σχόλιο και μπορεί κάποιοι να το θεωρήσετε σκληρό. Πόσα κιλά μαγκιά θεωρείς ότι έχεις όταν δέρνεις τη γυναίκα σου και μετά βάζεις τον σκύλο να δαγκώσει τους αστυνομικούς; Είναι μαγκιά αυτό, έτσι; Πραγματικά αδιανόητα πράγματα, της ντροπής. Από τους βαρύμαγκες νταήδες» είπε ο Νίκος Ευαγγελάτος, εμφανώς εκνευρισμένος, σχολιάζοντας το θέμα.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ στο 1.08.00

Διαβάστε επίσης:

Blackout: Επιστρέφει με παρουσιάστρια την Κατερίνα Ζαρίφη

Squid Game: Έγραψε ιστορία, ξεπέρασε ακόμα και το Got!

Γερμανού για ακροδεξιούς και τρολ: «Δεν μου άφησαν ούτε γρατζουνιά»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:07