search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:36
MENU CLOSE

Squid Game: Έγραψε ιστορία, ξεπέρασε ακόμα και το Got!

21.11.2021 16:29
squidgame3

Κάθε ρεκόρ έχει σπάσει η κορεάτικη σειρά του Netflix «Squid Game», καθώς από μόλις την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας της -και μάλιστα στο Youtube- κατάφερε να ξεπεράσει και το θρυλικό «Game of Thrones».

Όπως αποκαλύπτει με έρευνα του το Variety, η κορεάτικη σειρά είναι αυτή την στιγμή η πιο δημοφιλής σειρά σε όλες τις πλατφόρμες, επισκιάζοντας τον θρύλο του GOT. Ενδεικτικό είναι πως αυτή την στιγμή ο μέσος όρος προβολών των τρέιλερ, χιουμοριστικών βίντεο ή κάποιων σκηνών της σειράς έχουν ξεπεράσει τα 17 δισ. προβολές!

Ο αντιπρόεδρος ανάπτυξης κοινού της Vobile, Τζάρεντ Νέιλορ, δήλωσε: «Στα δέκα χρόνια που εξετάζουμε το YouTube, δεν έχουμε δει ποτέ κάτι παρόμοιο».

Η εταιρεία, που εντοπίζει και αναλύει έργα πνευματικής ιδιοκτησίας στον ψηφιακό χώρο εκτιμά ότι οι 17 δισεκατομμύρια προβολές προέρχονται από 129.000 συνολικά βίντεο, τα οποία αναρτήθηκαν στο YouTube. Οι αντιδράσεις μάλιστα, κάτω από τα βίντεο ανέρχονται στα 533 εκατ.!

Διαβάστε επίσης:

FDA: Σωτήρια η τρίτη δόση των εμβολίων- Τα δεδομένα για Pfizer και Moderna

Κορωνοϊός – Καπραβέλος: Γιατρός λιποθύμησε στο Παπανικολάου από υπερκόπωση (Video)

Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης: Συγκλονίζει η Τσεκίνη – Από τις ακτινοβολίες στη νίκη (Audio & Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01