search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:57
MENU CLOSE

Squid Game: Ο δημιουργός του επιβεβαίωσε τη δεύτερη σεζόν

09.11.2021 19:25
squid-game-new

Την επιβεβαίωση για δευτερο κύκλο του Squid Game έδωσε ο δημιουργός του Χουάνγκ Ντονγκ-χιουκ, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες.

Μιλώντας στο Associated Press ευχαρίστησε το κοινό για την αγάπη που έχει δείξει στη σειρά που έχει σπάσει τα κοντέρ προβολών στο Νetflix, αλλά όπως είπε το σενάριο βρίσκεται ακόμα στο κεφάλι του.

«Υπήρξε τόσο μεγάλη πίεση, τόση ζήτηση και τόση αγάπη για μια δεύτερη σεζόν. Σχεδόν νιώθω ότι δεν μας αφήσατε άλλη επιλογή… Θα υπάρξει πράγματι μια δεύτερη σεζόν», είπε ο Χουάνγκ στο Associated Press. «Αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς για να πούμε πότε και πώς θα συμβεί αυτό», ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε επίσης:

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ξεσπά: «Τι θέλετε να κάνω; Να σταματήσω να μεγαλώνω ή να εξαφανιστώ;» (Photos)

Σαντορίνη: Ταξίδι αναψυχής για Μέγκαν Φοξ και Μασίν Γκαν Κέλι – Η ηθοποιός συμμετέχει στα γυρίσματα των «Αναλώσιμων» στη Θεσσαλονίκη

O Salt Bae δίνει μισθό… πείνας στο νέο εστιατόριο στο Λονδίνο: Ψάχνει βοηθό τουαλέτας (vid)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:56