search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:23
MENU CLOSE

Πλεύρης: «Πριν 5 χρόνια ξυπνούσα από τη διασωλήνωση – Κανένας δεν αξίζει να βρεθεί σε ΜΕΘ όταν υπάρχει εμβόλιο»

22.11.2021 09:56
plevris_new

Πέντε χρόνια μετά τη περιπέτεια με την υγεία του όπου έδωσε μάχη για τη ζωή μέσα από την ΜΕΘ, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης με μια ανάρτησή του Twitter συγκλονίζει περιγράφοντας την εμπειρία του.

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης είχε εισαχθεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο με εικόνα σήψης και νοσηλεύτηκε στην εντατική υπό μηχανική υποστήριξη. Η περιπέτειά του είχε ξεκινήσει από μια χειρουργική επέμβαση στο γόνατο μετά την οποία, αντιμετώπισε λοίμωξη.

“Η σημερινή ημέρα των Εισοδίων της Θεοτόκου σημαδεύει την ζωή μου. Πριν 5 χρόνια ξυπνούσα από την διασωλήνωση. Η ΜΕΘ η διασωλήνωση είναι βιώματα που δεν μεταφέρονται με λόγια. Προστατεύστε τον εαυτό σας. Κανένας δεν αξίζει να βρεθεί σε ΜΕΘ όταν υπάρχει εμβόλιο που μας προστατεύει”, έγραψε ο υπουργός Υγείας στο Twitter στέλνοντας το μήνυμα και για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας και με τον κορωνοϊό.

Διαβάστε επίσης:

Στο στόχαστρο της κοινωνίας οι βουλευτές της ΝΔ – Αναταραχή και προβληματισμός στο κυβερνών κόμμα για τα κενά που έχουν τα νέα μέτρα

Κορωνοϊός: Τι αλλάζει από Δευτέρα (22/11) για τους ανεμβολίαστους – Όλα τα νέα μέτρα (Video)

Κορωνοϊός: Νόσησε ο ανεμβολίαστος Mητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας – Δεν φορούσε ποτέ μάσκα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09