search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 05:23
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Νόσησε ο ανεμβολίαστος Mητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας – Δεν φορούσε ποτέ μάσκα

21.11.2021 22:29
Στην «Αιτωλία & Ακαρνανία» δεν άκουσαν για τα... Τρίκαλα: «Δεν αφήνει ο Θεός, άνθρωπέ μου, μέσα στο ναό να μολυνθείς», είπε ο μητροπολίτης - Media

Από κορωνοϊό νοσεί ο Mητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς αν και μέχρι στιγμής αντιμετωπίζει ήπια συμπτώματα και παραμένει στο σπίτι του.

Αξιοσημείωτο ειναι πως την Κυριακή 14 Νοεμβρίου ο Μητροπολίτης κ. Κοσμάς ενθρόνισε το νέο Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Εισοδίων της Θεοτόκου Μυρτιάς Τριχωνίδος αφού προηγουμένως χοροστάτησε στην ακολουθία του αρχιερατικού Εσπερινού.

Έκτοτε δεν συμμετείχε σε λειτουργία καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες παρουσίασε συμπτώματα την περασμένη Τετάρτη.

Σύμφωνα με το Agrinionews, είναι γνωστό σε όλους πως ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας ουδέποτε φόρεσε μάσκα ακόμη και σε συνθήκες έντονου συνωστισμού ενώ έχει παραπεμφθεί σε εκκλησιαστικό ανακριτή για ανυπακοή των εγκυκλίων της Ιεράς Συνόδου για το Πάσχα.

Ανήκει εξάλλου στους ελάχιστους ανεμβολιάστους Μητροπολίτες. Εκτιμάται πως η Μητρόπολη θα προβεί άμεσα σε επίσημη ενημέρωση καθώς άλλωστε δεν είναι λίγοι αυτοί που ήρθαν σε επαφή με τον κ. Κοσμά.

Διαβάστε επίσης:

Superleague: Θρίαμβος Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, κάζο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι (Videos)

Ιταλία: Κυβερνητικοί πανηγυρισμοί για τον περιορισμό των αντιεμβολιαστικών κινητοποιήσεων

Χανιά: Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης μεταναστών – Ένας νεκρός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09