search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:24
MENU CLOSE

Ερνέστο Βαλβέρδε: O πρώην προπονητής του Ολυμπιακού στην λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

23.11.2021 19:31
ernesto_valverde

Στα «ραντάρ» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας βρίσκεται ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος Τζέιμι Τζάκσον στην «Guardian», η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» έχει ξεκινήσει επαφές με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα.

Μετά την απομάκρυνση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ξεχωρίσει τα ονόματα των Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και Μπρένταν Ρότζερς για τη διάδοχη κατάσταση στην άκρη του πάγκου της. Παρ’ όλα αυτά, αμφότεροι δεσμεύονται με συμβόλαια στις Παρί Σεν Ζερμέν και Λέστερ αντίστοιχα, κάτι που αυτομάτως τους αναγκάζει να στραφούν σε εναλλακτικές λύσεις.

Το όνομα του «Τσινγκούρι» βρίσκεται σε μια κλειστή λίστα πέντε προπονητών, οι οποίοι, αν φυσικά δεν προχωρήσει μία από τις περιπτώσεις των Ποτσετίνο ή Ρότζερς, εξετάζονται ως μια λύση μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν σε ρόλο υπηρεσιακού προπονητή.

Να θυμίσουμε πως ο Βαλβέρδε βρίσκεται μακριά από τους πάγκους από τον Ιανουάριο του 2020, όταν και έλυσε τη συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα. Με τους «ερυθρόλευκους» κατέγραψε δύο θητείες (2008/09 και 2010/12), κατακτώντας τρία πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης

Κορωνοϊός: Σταματούν επισκεπτήρια, άδειες, προφυλακίσεις σε τέσσερις φυλακές

Κορωνοϊός: Όσο υψηλότερος ο εμβολιασμός, τόσο λιγότεροι οι θάνατοι (Γράφημα)

Φαίη Ξυλά για #MeToo: «Είχα καλή συνεργασία με τους ηθοποιούς που κατηγορούνται, αλλά ακόμα κι αυτό έγινε χειριστικά» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:23