ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 18:58
MENU CLOSE

Θεοδωρικάκος: Το 80% των αστυνομικών έχει εμβολιαστεί ή νοσήσει

23.11.2021 13:40

Οι αστυνομικοί που δεν έχουν εμβολιαστεί ή δεν έχουν νοσήσει αποτελούν το 20% του Σώματος (σε σύνολο 56.000 υπηρετούντων) ανέφερε στη Βουλή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος ταυτοχρόνως ενημέρωσε ότι κατά τις τελευταίες 75 ημέρες, οπότε ηγείται ο ίδιος του υπουργείου, έχει εμβολιαστεί το 9% αυτών.

Ο κ. Θεοδωρικάκος, ο οποίος αναφέρθηκε και στην πανευρωπαϊκή διάσταση του πανδημικού κύματος, κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να «αποφύγει τον πειρασμό να κάνει μικροπολιτική» καταλογίζοντάς της ότι δεν εισφέρει εναλλακτικές λύσεις για τα όσα κατηγορεί την κυβέρνηση. «Να αφήσουμε την Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της», προσέθεσε και τόνισε ότι η κυβέρνηση δίνει την μάχη για την αντιμετώπιση της κατάστασης με όρους αλληλεγγύης ενότητας και κοινωνικής συνοχής.

Τέλος, σε μια σύντομη παρέμβασή του από την έδρα, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, ανέφερε ότι το ποσοστό των εμβολιασμένων στο αστυνομικό Σώμα, είναι μεγαλύτερο από τον μέσο όρο του εμβολιασμού του γενικού πληθυσμού...

Διαβάστε επίσης:

Οικονόμου: Πρόστιμο στον πολίτη και όχι στον ιερέα, αν βρεθεί πιστός χωρίς test σε εκκλησία

Τσίπρας για κοινωνικό μέρισμα: «Τότε ήταν “ψίχουλα” – Σήμερα είναι θρίαμβος…»

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Γιώργος Παπανδρέου: «Δεν ζητώ προσωπική δικαίωση, αλλά δικαίωση του ΠΑΣΟΚ»

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 18:56
Exit mobile version