search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 09:42
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ για ανεμβολίαστους αστυνομικούς: «Συμφωνεί ο κ. Μητσοτάκης με τον κ. Σκέρτσο;»

20.11.2021 10:42
syriza

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό για τις αναφορές του υπουργού Επικρατείας για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών και τους αστυνομικούς.

«Ο στενότερος συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη, υπουργός Επικρατείας κ. Σκέρτσος, χθες μετά την πρόταση του κ. Τσίπρα για αυστηρότερα μέτρα στους ανεμβολίαστους αστυνομικούς, μας ενημέρωσε ότι δεν χρειάζεται γιατί “δεν υπάρχει μελέτη που να δείχνει ότι οι αστυνομικοί μεταδίδουν τον ιό για να επιβάλλεται να εμβολιαστούν, ώστε να προστατεύσουν όσους έρχονται σε επαφή μαζί τους”», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.  

Και συνεχίζει: «Μετά τις εκκλησίες και με την αστυνομία η κυβέρνηση ομολογεί πως διαχειρίζεται την πανδημία με μοναδικό κριτήριο μην δυσαρεστήσει την εκλογική της πελατεία».

«Όσο ο κ. Μητσοτάκης δεν αποδοκιμάζει τη δήλωση Σκέρτσου και δεν λαμβάνει μέτρα για τους ανεμβολίαστους αστυνομικούς που κάνουν ελέγχους και επιβάλλουν πρόστιμα σε ανεμβολίαστους πολίτες, τόσο θα επιβεβαιώνει πόσο επικίνδυνος είναι για τη δημόσια υγεία. Την ώρα που όλοι μετράμε νεκρούς αυτός συνεχίζει να μετράει ψηφοφόρους», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:

Σταϊκούρας για νέο προϋπολογισμό: «Λεφτόδεντρα δεν υπάρχουν – Κανένας νέος φόρος το 2022»

Βόλος: Χτύπησε την 78χρονη μητέρα του επειδή τον διέκοψε από βιντεοκλήση

Καρκίνος: Οι 10 πιο θανατηφόρες μορφές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 09:42