search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:36
MENU CLOSE

Βόλος: Χτύπησε την 78χρονη μητέρα του επειδή τον διέκοψε από βιντεοκλήση

20.11.2021 10:02
lamia_giagia
Φωτογραφία αρχείου

Λίγο καιρό μετά τον ξυλοδαρμό πατέρα από τον γιο του για την τηλεόραση, ένας 47χρονος συνελήφθη στο Βόλο επειδή χτύπησε την ηλικιωμένη μητέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, ο 47χρονος, ο οποίος είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, φέρεται να χτύπησε τη μητέρα του, διότι μπήκε στο σωμάτιό του και διέκοψε συνομιλία που είχε με βιντεοκλήση με άλλο άτομο μέσω Skype, προκαλώντας της μώλωπες σε όλο της το σώμα.

Ο ίδιος παραδέχτηκε την πράξη του, ενώ η γυναίκα πήγε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στην κατάθεσή της στην Αστυνομία η γυναίκα είχε δηλώσει ότι ο γιος της είναι εξαρτημένος από το αλκοόλ και πολλές φορές βγαίνει εκτός εαυτού.

Ο δράστης κρατήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Ο συνήγορος υπεράσπισης ζήτησε ποινική διαμεσολάβηση και η δίκη αναβλήθηκε για τις 30 Νοεμβρίου, γατί στο Δικαστήριο δεν παρουσιάστηκε για να καταθέσει η ηλικιωμένη γυναίκα.

Μέχρι να γίνει το Δικαστήριο και να ερωτηθεί η 78χρονη αν συμφωνεί να πάει σε ποινική διαμεσολάβηση με τον γιό της, ο 47χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να μη μένει στο πατρικό του σπίτι και να μην έχει επαφή με τη μητέρα του.

Διαβάστε επίσης:

Καρκίνος: Οι 10 πιο θανατηφόρες μορφές

Κορωνοϊός – Μανωλόπουλος: «Η κυβέρνηση τρέχει πίσω από τα γεγονότα – Σωστά, αλλά όχι αρκετά, τα νέα μέτρα» (Video)

Γερονικολού για Κιμούλη: «Δεν μου ήταν εύκολο να προειδοποιήσω τους συναδέλφους μου – Υπήρχε η σκιά της δήθεν σχέσης μας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:24