search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 20:42
MENU CLOSE

Μπάμπης Παπαδημητρίου: «Ψευδοπρόβλημα» και «μαρκετίστικο εύρημα» οι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ (Video)

24.11.2021 16:26
babis-papadimitriou-new

Ρεσιτάλ κυνισμού από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και δημοσιογράφο, Μπάμπη Παπαδημητρίου.

Σχολιάζοντας την οριακή κατάσταση στην οποίαν έχουν περιέλθει πολλά νοσοκομεία της χώρας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ το βράδυ της Τρίτης, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου χαρακτήρισε τις διασωληνώσεις εκτός ΜΕΘ «ψευδοπρόβλημα» και «μαρκετίστικο εύρημα».

«Πήγατε και ανακαλύψατε ένα ψευδοπρόβλημα, ότι κάποιοι διασωληνώνονται εκτός ΜΕΘ. Έτσι κρίνουν οι γιατροί. Εγώ είμαι δημοσιογράφος και βουλευτής, δεν θα πάω να κάνω τη δουλειά του γιατρού» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδημητρίου, απευθυνόμενος σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας:

«Δεν χρειάζονται όλοι να πάνε στη ΜΕΘ και πολλοί διασωληνώνονται εκτός ΜΕΘ. Προσβάλλει τους γιατρούς αυτό που λέτε». Απολύτως κυνικά, ισχυρίστηκε ότι οι ασθενείς που εισάγονται στις ΜΕΘ βρίσκονται ένα βήμα πριν τον θάνατο: «Κάποιος μπαίνει στη ΜΕΘ όταν έχει χάσει κάθε ελπίδα. Σαν να τον παραδίδει (σ.σ. ο γιατρός) στον Θεό και, πριν τον παραδώσει, τον βάζει στη ΜΕΘ», είπε.

Στη συνέχεια, πάντως, ο κ. Παπαδημητρίου έσπευσε να παραδεχτεί πως «βεβαίως και υπάρχουν ορισμένα νοσοκομεία -στην επαρχία- που δεν έχουν ΜΕΘ τη μία μέρα ή την επόμενη».

Σημειώνεται πάντως ότι το πρωί της Τετάρτης, στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης – σύμφωνα με ρεπορτάζ του voria.gr – νοσηλεύονταν επτά ασθενείς διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ, σε χειρουργεία.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός-Πρόεδρος Εργαζομένων στο «Παπαγεωργίου»: «Ασθενείς πεθαίνουν πριν μπουν σε ΜΕΘ» (Video)

Φώφη Γεννηματά: Η συγκινητική ανάρτηση του συζύγου της – «Σήμερα θα έκλεινες τα 57»

ΕΟΔΥ: Πού θα γίνονται σήμερα δωρεάν rapid test

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 20:32