search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 20:54
MENU CLOSE

Εξαδάκτυλος: Απαντά εμμέσως στον Σερβετάλη – «Αυτή τη στιγμή έχουμε ντάνιασμα ανθρώπων στις εντατικές» (video)

24.11.2021 16:04
exadaktilos098-new

Την δική του έμμεση απάντηση στον ηθοποιό ‘Αρη Σερβετάλη που αποχώρησε από την θεατρική παράσταση που έπαιζε διότι δεν δεχόταν να έχει θεατές μόνο εμβολιασμένους, έδωσε μιλώντας στον Σκάι και την εκπομπή «Αταίριαστοι» ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Ο κ. Εξαδάκτυλος έκανε λόγο για «ντάνιασμα» ανθρώπων στις εντατικές: «Αυτή τη στιγμή έχουμε ντάνιασμα στις εντατικές ..Εδώ και αρκετό καιρό …500 -600 άνθρωποι ντανιάζονται εκεί ..Τα νοσοκομεία που πιέζονται αφόρητα δυσκολεύονται να προσφέρουν τις υπηρεσίες για τις οποίες είναι προγραμματισμένες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου μίλησε επίσης για την πορεία της πανδημίας και για την πίεση που δέχεται το ΕΣΥ, ενώ αναφέρθηκε και στα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να τηρούνται από όλους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άρης Σερβετάλης, μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε τους λόγους που αποχώρησε από την παράσταση «Ρινόκερος».

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Στο «βαθύ κόκκινο» περνούν Γρεβενά, Άρτα, Αιτωλοακαρνανία

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε νηπιαγωγείο στην Καλλιθέα (Photos/Video)

Κορωνοϊός – Γεωργαντάς: Εμβολιασμένο το 75% των ενήλικων, δεν υπάρχει λόγος για lockdown (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 20:53