search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:35
MENU CLOSE

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ποιος πρώην υπουργός της ΝΔ θα ψηφίσει Ανδρέα Λοβέρδο

24.11.2021 08:37
LOVEROS_1111

Στο πλευρό του Ανδρέα Λοβέρδου για τις εσωκομματικές εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής όπως γνωστοποίησαν χθες τάσσονται 100 Καθηγητές Πανεπιστημίου: «Στηρίζουμε την υποψηφιότητα του συναδέλφου Ανδρέα Λοβέρδου, προσβλέπουμε στην αναβάθμιση της πολιτικής ζωής του τόπου», σημείωσαν χαρακτηριστικά.

Ανάμεσα στα 100 ονόματα καθηγητών ξεχωρίζει και ο Θανάσης Γιαννόπουλος, ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, πρώην υπουργός και βουλευτής Φθιώτιδας.

Ο κ. Γιαννόπουλος, μάλιστα, μίλησε στο tvstar.gr κι όχι μόνο επιβεβαίωσε το γεγονός, αλλά δήλωσε ότι θα ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ τον συνάδελφό του, πανεπιστημιακό καθηγητή Ανδρέα Λοβέρδο.

«Είμαι μέλος της Νέας Δημοκρατίας και θα πάω να ψηφίσω στις εκλογές για πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ τον Ανδρέα Λοβέρδο. Έχουμε Δημοκρατία και οι πολίτες έχουν δικαίωμα να επιλέξουν και αυτούς που θα κάνουν αντιπολίτευση. Άλλωστε δεν απαγορεύεται από πουθενά, από κανένα καταστατικό, να πάω να ψηφίσω στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ. Είναι καιρός να δοκιμάσει και κάτι άλλο το κόμμα αυτό. Εγώ επιλέγω τον συνάδελφο, καθηγητή, πανεπιστημιακό Ανδρέα Λοβέρδο», υπογράμμισε.

Διαβάστε επίσης:

Μπακογιάννης και Βαρθολομαίος είδαν τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου παρέα (Video)

Άδωνις Γεωργιάδης για Σερβετάλη: Αφήνει άνεργους τους συναδέλφους του γιατί δεν περνάει το δικό του;

Πρώτη συνάντηση για το think tank Τσίπρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10