search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 11:57
MENU CLOSE

Πρώτη συνάντηση για το think tank Τσίπρα

23.11.2021 15:31
Alexis-Tsipras-new (2)

Την πρώτη συνάντηση με την ομάδα εμπειρογνωμόνων και τους συμβούλους που απαρτίζουν το νέο think tank, θα έχει απόψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας.

Ειδικότερα, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς και έχει χαρακτήρα επισημοποίησης αφού θα γνωστοποιηθούν όλα τα ονόματα των ανθρώπων που μετέχουν.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για επιτροπή ειδικών επιστημόνων και προσωπικοτήτων η οποία, υπό τη μορφή του think tank, θα ασχολείται με θέματα όπως η λειτουργία των θεσμών, η κλιματική κρίση, η κοινωνική συνοχή, οι νέες τεχνολογίες, η ενέργεια, η ανταγωνιστικότητα κ.ά.

Μεταξύ των ονομάτων, με σημαντικά βιογραφικά και διαδρομή στον τομέα τους και τα οποία έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής είναι οι  Όθωνας Ηλιόπουλος, Γρηγόρης Γεροτζιάφας, Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, Δημήτρης Χριστόπουλος, Κωστής Παπαϊωάννου, Διάνα Βουτυράκου, Σταύρος Κατσανέβας,  Άρις Καζάκος,  Δημήτρης Πλουμπίδης, Νικόλας Φαραντούρης, Νατάσσα Ρωμανού, Τριαντάφυλλος Αλμπάνης,  Σπύρος Κίντζιος, Ζωρζέττα Λάλη, Σοφία Βιδάλη, Ντόρα Γιαννάκη. 

Διαβάστε επίσης:

«Καθημερινή»: Υπουργός της κυβέρνησης δεν «αντέχει την Ελευθερία του Τύπου»

ΚΙΝΑΛ: Το νέο site είναι στον αέρα – Συγκινητικές αναφορές στη Φώφη Γεννηματά

Άδωνις Γεωργιάδης για Σερβετάλη: Αφήνει άνεργους τους συναδέλφους του γιατί δεν περνάει το δικό του;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 11:57