search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:35
MENU CLOSE

«Καθημερινή»: Υπουργός της κυβέρνησης δεν «αντέχει την Ελευθερία του Τύπου»

23.11.2021 08:37
Ypourgiko-new

Ένα σκωπτικό σχόλιο για Υπουργό της κυβέρνησης που «δεν αντέχει την Ελευθερία του Τύπου», έκανε μέσα από την στήλη της «Θεωρείο» η «Καθημερινή».

Με αφορμή τις συμφωνίες Σάντσεθ – Ερντογάν, η εφημερίδα αναρωτήθηκε: «πώς ένας σοσιαλιστής πήγε και συνήψε συμφωνία με μια χώρα που είναι στη μαύρη λίστα για τον… μισό κατάλογο ελευθεριών, από την ελευθερία του Τύπου, των γυναικών, της Δικαιοσύνης. Δεν έχει ακούσει τίποτα ο σοσιαλιστής Σάντσεθ για όσα συμβαίνουν στη γείτονα».

Με αφορμή το παραπάνω σχόλιο η «Καθημερινή» ήρθε στα εσωτερικά της Ελλάδας και έγραψε: «υπάρχει και στην Ελλάδα υπουργός της κυβέρνησης, προερχόμενος από τον σοσιαλιστικό χώρο, με περγαμηνές μάλιστα, που δεν είναι ιδιαίτερα ανεκτικός με τις ελευθερίες, και αναφέρομαι εν προκειμένω στις ελευθερίες του Τύπου. Οταν διαβάσει κάτι που δεν του αρέσει, λέγεται πως αρχίζει τις βωμολοχίες. Πρόκειται μάλλον για ιδιότυπη αντίληψη περί ελευθερίας του Τύπου».

Διαβάστε επίσης:

Φώφη Γεννηματά: Η συγκίνηση Σκανδαλίδη από το βήμα της Βουλής – «Μας λείπει πολύ»

Θετικός στον κορωνοϊό ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Εκατό πανεπιστημιακοί στηρίζουν την υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:34