search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:24
MENU CLOSE

Φώφη Γεννηματά: Η συγκίνηση Σκανδαλίδη από το βήμα της Βουλής – «Μας λείπει πολύ»

22.11.2021 15:47
Kostas-skandalidis-vouli

Συγκινητικός ο Κώστας Σκανδαλίδης από το βήμα της Βουλής στην τοποθέτησή του κατά τη διάρκεια της προ ημερησίας συζήτησης στην Ολομέλεια για την ακρίβεια.

Ο Κώστας Σκανδαλίδης που είναι υπεύθυνος για την Κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του κόμματος έπειτα μετά τον τον αδόκητο χαμό της προέδρου της «Δημοκρατικής Παράταξης», Φώφης Γεννηματά, προέβη σε έναν άκρως συγκινητικό και φορτισμένο πρόλογο με αφορμή την απώλειά της.

«Η απουσία της από τη συζήτηση ρίχνει βαριά σκιά πάνω από το σύνολο του Ελληνικού Κοινοβουλίου», ανέφερε συγκεκριμένα, ενώ ευχαρίστησε «δια του Προέδρου της Βουλής όλα τα κόμματα για την ειλικρινή τους συμπαράσταση».

Συνέχισε, λέγοντας πως «η παρακαταθήκη που μας άφησε για την ενότητα, την προοπτική και επανασύνταξη του χώρου συνυπάρχει με το θετικό υπόδειγμα που αφήνει πίσω της και τη σημαντική της προσφορά στις δύσκολες εποχές που περάσαμε. Μας λείπει και μας λείπει πολύ», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Σκίτσο της «Καθημερινής» ενόχλησε την ομάδα του Νίκου Ανδρουλάκη (Photo)

Εκνευρισμό στο Μαξίμου προκάλεσε η Γκάγκα

Επίσκεψη Βαρθολομαίου με παρασκήνιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:23