search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:07
MENU CLOSE

Λένα Μαντά: Είχα ελάχιστη σχέση με τον πατέρα μου, δεν κατάλαβα ποτέ αν αγάπησε το παιδί του (Video)

24.11.2021 21:19
lena-manta-new

Για τη δύσκολη σχέση που είχε με τον πατέρα της, μίλησε η συγγραφέας Λένα Μαντά που βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης καλεσμένη στην εκπομπή  “Στούντιο 4”.

«Είχα ελάχιστη σχέση με τον πατέρα μου. Ήταν ένας άνθρωπος πολύ αποστασιοποιημένος. Μέχρι που πέθανε, δεν κατάλαβα ποτέ αν αυτός ο άνθρωπος αγάπησε ποτέ ένα παιδί που είχε. Στην πορεία παντρεύτηκε ξανά, έχω κι έναν αδερφό. Δεν έχω ακούσει σ’ αγαπώ, ούτε χάδι, ούτε τίποτα από αυτά. Ούτε φιλί, ούτε μια καλή κουβέντα από το πατέρα μου. Οπότε ήμουν πολύ απομακρυσμένη», είπε η Λένα Μαντά.

Επιπλέον η ίδια πρόσθεσε: «Παλιά πόναγε πολύ, έκλαιγα, αναρωτιόμουν τι έχω κάνει. Έλεγα ότι πάντα φταίω εγώ. Είχε δεθεί πολύ με την νέα του οικογένεια».

Για τον αδερφό της η συγγραφέας εξομολογήθηκε: «Με τον αδερφό μου ήταν δύσκολα καθώς έχουμε 12 χρόνια διαφορά, τώρα έχουμε βρεθεί που έφυγε ο πατέρα μας κι η μητέρα μου και μείναμε οι δύο μας και επιτέλους μπορέσαμε να αποκτήσουμε αν όχι μία αδελφική ακόμα σχέση, το δουλεύουμε, μπορούμε όμως να είμαστε φίλοι».

Διαβάστε επίσης:

Ζήνα Κουτσελίνη: Για ποιον λόγο αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της (Video)

Κώστας Μαρτάκης: Με έλεγαν αλλήθωρο, ατάλαντο και άφωνο (video)

Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω δεχθεί παρενόχληση την ώρα της εκπομπής και έριξα μπουνίτσα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:05