search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:12
MENU CLOSE

Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω δεχθεί παρενόχληση την ώρα της εκπομπής και έριξα μπουνίτσα» (Video)

24.11.2021 16:08
eleonwra meleti

Με αφορμή κάποιες δηλώσεις της ηθοποιού Μαρίνας Ασλάνογλου, η Ελεονώρα Μελέτη έκανε τη δική της αποκάλυψη πως έχει δεχθεί παρενόχληση εν ώρα εκπομπής και πως είχε άμεση αντίδραση.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου δήλωσε νωρίτερα ότι έχει δεχθεί bullying πάνω στη σκηνή, λέγοντας ότι ο θύτης την έβριζε και την τσιμπούσε.

Παίρνοντας τη σκυτάλη, η Ελεονώρα Μελέτη έκανε την δική της αποκάλυψη: «Μου έχει τύχει να με παρενοχλήσουν σεξουαλικά την ώρα της εκπομπής. Μου έχει τύχει και έχει φάει μπουνίτσα… Στον αέρα βεβαίως, πριν από πολλά χρόνια».

Και συμπλήρωσε: «Ξέρετε κάτι, είναι απόλαυση, η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Το να περιμένεις μετά από 10-15 χρόνια, την ώρα που θα το πεις αυθόρμητα κιόλας, χωρίς να το έχεις προγραμματίσει, χωρίς να το έχεις οργανώσει το όλο θέμα».

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Πώς σχολίασε την αποχώρηση του Σερβετάλη από την παράσταση (Video)

Βανδή – Μπισμπίκης: Η πρώτη τους κοινή φωτογραφία στο Instagram! (Photo)

Άρης Σερβετάλης: Η απάντηση μετά την κατακραυγή και ο διχασμός στο Twitter – Τον υποστηρίζουν θερμά οι αντιεμβολιαστές (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:12