search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:19
MENU CLOSE

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Πώς σχολίασε την αποχώρηση του Σερβετάλη από την παράσταση (Video)

24.11.2021 12:41
charalampoloulos-servetalis-new

Την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος» κλήθηκε να σχολιάσει ο συνάδελφος και καλός του φίλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Πρόκειται για μια απόφαση που προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων από συναδέλφους του και μη, καθώς η παράσταση αναγκάστηκε να ρίξει αυλαία, αφήνοντας άνεργους τους συντελεστές της.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης «Ο κουρέας της Σεβίλλης» όπου πρωταγωνιστεί, ο ηθοποιός δε θέλησε να σταθεί απέναντι στον Άρη Σερβετάλη, όπως οι περισσότεροι συνάδελφοί του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δε θέλησε να πάρει καμιά θέση, καθώς -όπως τόνισε- δεν έχει μιλήσει ακόμα με τον ίδιο με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις. Σε κάθε περίπτωση, ο ηθοποιός θέλησε να κάνει σαφές ότι αυτό που πραγματικά τον θλίβει είναι οι υπερβολικές απόψεις που εκφράζονται εκατέρωθεν, έχοντας φέρει τους πολίτες σε αντίπαλα στρατόπεδα.

«Θα σας πω κάτι. Τον Άρη τον αγαπώ και τον εκτιμώ πάρα πολύ. Είμαστε χρόνια φίλοι και δε θα μπορούσα, από τη στιγμή που δεν έχω μιλήσει μαζί του, να πω τη γνώμη μου γι’ αυτό το θέμα και να τη μάθει από την τηλεόραση. 

Οπότε θα μου επιτρέψετε να μη σας απαντήσω σε αυτό. Για μένα δεν είναι ο εμβολιασμένος απέναντι από τον ανεμβολίαστο, ούτε ο ανεμβολίαστος απέναντι στον εμβολιασμένο.

Ίσως αυτό που μας έχει μπερδέψει, είναι οι υπερβολικές και ακραίες απόψεις είτε τον μεν, είτε τον δε. Και όλα αυτά μας έχουν κάνει ξαφνικά απέναντι ο ένας στον άλλο και θα έπρεπε να το σταματήσουμε αυτό» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Βανδή – Μπισμπίκης: Η πρώτη τους κοινή φωτογραφία στο Instagram! (Photo)

Άρης Σερβετάλης: Η απάντηση μετά την κατακραυγή και ο διχασμός στο Twitter – Τον υποστηρίζουν θερμά οι αντιεμβολιαστές (Video)

MadWalk 2021: Οι λαμπερές εμφανίσεις που έκλεψαν τις εντυπώσεις! (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:19