search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 03:45
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Τα πάνω κάτω στη σειρά – Ποιος κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

25.11.2021 11:06
agries-melisses-nikiforos-new

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, τη σειρά που για τρίτη χρονιά κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Η κατάσταση στη δίκη του Λάμπρου βγαίνει εκτός ελέγχου, ενώ μια σφοδρή σύγκρουση του Λευτέρη με τον πατέρα του οδηγεί τον νεαρό σε ολέθριες αποφάσεις για τη ζωή του.

Σύμφωνα με το περιοδικό TV’Oclock, ο Ακύλας συνεχίζει τις προσπάθειες να ανακαλύψει τον εραστή της Ζωής. Ωστόσο, οι έρευνές του θα σταθούν αφορμή ‘ωστε να δεχθεί ακόμα ένα και μάλιστα, ισχυρότερο χτύπημα.

Ο αδίστακτος άνδρας μαθαίνει κάποια από τα μυστικά ενός άλλου μέλους της οικογένειας Μεγαρίτη, του Λευτέρη και σοκάρεται. Έτσι, παίρνει τις δικές του αποφάσεις για το μέλλον του γιου του.

Οι εξελίξεις για τον Λευτέρη προμηνύονται καταστροφικές. Τις επόμενες μέρες πατέρας και γιος θα έχουν μια αναμέτρηση με ολέθρια αποτελέσματα. Αυτή η κατάσταση, όμως, φέρνει στα όριά του τον Λευτέρη, ο οποίος πλέον, δεν αντέχει να ζει κάτω από τον ζυγό του αυταρχικού και επικίνδυνου πατέρα του.

Ο νεαρός κάνει απόπειρα αυτοκτονίας θέλοντας να δώσει τέλος στη ζωή του. Αυτή η κίνηση, όμως, ταράζει τα νερά με απρόβλεπτες συνέπειες…

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Η Ελένη ανακουφίζεται με τον ερχομό του Λάμπρου παρόλο που ξέρει πως τα δύσκολα είναι μπροστά τους. Ο Ακύλας αποφασίζει να κάνει μεγάλη ζωή, εις βάρος της κοινότητας του Διαφανίου, δημιουργώντας προβλήματα στον Τόλλια.

Από την άλλη, η Μυρσίνη προσπαθεί να εξηγήσει την αλλαγή συμπεριφοράς του Δούκα, ο οποίος παραδίνεται στην αγκαλιά της Αντιγόνης. Ο Πέτρος αποφασίζει να εκδικηθεί τον θάνατο του αδερφού του, βάζοντας στο στόχαστρο τους δολοφόνους του.

Η Δρόσω επιστρέφει στο θέατρο κι ανάμεσα στους θεατές θα βρεθούν ο Κωνσταντής και η Ζωή, ενώ ο Νικηφόρος δέχεται μια δυσάρεστη έκπληξη απ’ τη Ρένα, τη στιγμή που η Ελένη και ο Λάμπρος θα πάρουν, μετά από πολύ καιρό, μια μικρή ανάσα απ’ τα προβλήματα που τους ταλανίζουν…

Διαβάστε επίσης:

ΣΚΑΪ: Το γεύμα Πλεύρη με τους διευθυντές ενημέρωσης και οι σκέψεις για… αλλαγή του Γιώργου Αυτιά

Open: Δεν συνεχίζουν την συνεργασία τους Άκης Παυλόπουλος και Ευλαμπία Ρέβη

Γιώργος Καραϊβάζ: «Τον πατέρα μου τον σκότωσε το σύστημα που πολεμούσε» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50