search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 21:02
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Ξανά στο πλευρό του Κωνσταντή η Δρόσω

22.11.2021 14:49
agries-melisses-droso-konstantis-new

Δυνατή πλοκή και συγκλονιστικές ερμηνείες απολαμβάνουν οι τηλεθεατές στις «Άγριες Μέλισσες» με τη σειρά του ΑΝΤ1 να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Η Δρόσω αποφασίζει να σταθεί στο πλευρό του Κωνσταντή και να τον βοηθήσει να κόψει το ποτό. Μια απόφαση που δε θ’ αποδειχθεί εύκολη.

Από την άλλη, στο σπίτι της οικογένειας Μεγαρίτη επικρατεί αναβρασμός μετά τις αποκαλύψεις για την εμπλοκή του Λευτέρη στο θεατρικό έργο. Ο Ακύλας δίνει τελεσίγραφο στον γιο του. Θα κάνει πίσω ο Λευτέρης, γι’ ακόμα μια φορά, ή θα ξεκινήσει πόλεμο με τον πατέρα του;

Η Ελένη ζητάει απ’ την Ασημίνα να μην αποκαλύψει στον Πέτρο τις πληροφορίες που τους έφερε ο Προκόπης, ενώ ο Λάμπρος αποφασίζει ν’ αναλάβει τις ευθύνες του για να γλυτώσει τον Αντώνη.

Η Κορίνα ζητάει απ’ τον Μελέτη ν’ αναβάλλουν τον γάμο τους, τη στιγμή που η Ελένη και οι υπόλοιποι ξεκινούν μια δύσκολη κι επικίνδυνη αποστολή. Να βρουν τα πτώματα του Δημήτρη Ορφανίδη και των συντρόφων του και να γλυτώσουν τον Λάμπρο από βέβαιη καταδίκη.

Θα τα καταφέρουν ή η Ασφάλεια θα προλάβει να τους ανακαλύψει;

Διαβάστε επίσης:

Το «6άρι» της ΕΡΤ1 ενδυναμώνεται με τρείς ειδικές ενότητες

Στο OPEN ο Γιάννης Λάτσιος – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

«Η Γη της Ελιάς» – Spoiler: Ο απαγωγέας ζητά από την Ισμήνη να παραδώσει η ίδια τα λύτρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 20:58