search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 11:32
MENU CLOSE

«Η Γη της Ελιάς» – Spoiler: Ο απαγωγέας ζητά από την Ισμήνη να παραδώσει η ίδια τα λύτρα

22.11.2021 13:31
i-gi-tis-elias-new

Συγκλονιστικά αναμένονται τα επόμενα επεισόδια στη «Γη Της Ελιάς», τη σειρά του Mega που κέρδισε από την πρεμιέρα της το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Λυκούργος κι ο Στέφανος προσπαθούν να ηρεμήσουν τον Στάθη που ζητά εκδίκηση για τον πυροβολισμό του γιου του.

Την ίδια στιγμή, ο Φίλιππος μετά την αποφυλάκισή του εγκαταλείπει οριστικά το πατρικό του και ξεκαθαρίζει στη Χάιδω πως δεν θέλει καμία σχέση μαζί της.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται κι ο Λυκούργος, έπεοτα από την παραδοχή της Χάιδως πως σκηνοθέτησε την απόπειρα δολοφονίας εναντίον της.

Από την άλλη, ο Ιάκωβος καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες να φέρει κοντά τον αστυνόμο Κουράκο και την Ιουλία, αλλά εκείνη έχει ακόμα στο μυαλό της τον Στάθη.

Την ίδια ώρα, η Αρετή συναινεί με το θέμα του χειρουργείου και ο γιατρός της κανονίζει την επέμβαση σε μια εβδομάδα, ενώ η Ισμήνη αγωνιά για την τύχη του παιδιού της.

Ο Σάββας, ωστόσο, τη διαβεβαιώνει πως θα μαζέψει το ποσό έγκαιρα. Η Μυρτάλη συνεχίζει να ταλαιπωρείται από την πνευμονία κι ο Στέφανος ειδοποιεί εκ νέου την Αντιγόνη.

Η υγεία της Μυρτάλης επιδεινώνεται και η Αντιγόνη την πιέζει να πάνε στο νοσοκομείο. Ο Ισίδωρος στέλνει ένα δώρο στην Αντιγόνη, η οποία ξαφνιάζεται μόλις το παραλαμβάνει.

Η Άννα εκβιάζει τον Δημήτρη έχοντας αποδείξεις στα χέρια της και καταφέρνει να του πάρει ένα ποσό από αυτά που της έκλεψε, μέσω της Λένας.

Ο απαγωγέας ζητά από την Ισμήνη να παραδώσει η ίδια τα λύτρα. Ο Λυκούργος διαφωνεί κάθετα με αυτό, ενώ απεναντίας, ο Σάββας την πιέζει να το κάνει!

Διαβάστε επίσης:

Αποκαλυπτική δημοσιογραφία με την ευλογία του Πάπα

Alpha: Συζητήσεις με τον Νίκο Κοκλώνη για νέο τηλεοπτικό project

Νίκος Ευαγγελάτος: Ο onair εκνευρισμός του – «Συγγνώμη, θα κάνω ένα σχόλιο και μπορεί κάποιοι να το θεωρήσετε σκληρό» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 11:30