search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 00:12
MENU CLOSE

«Η Γη Της Ελιάς» – Spoiler: Η Χάιδω σκοτώνει και παίρνει εκδίκηση

25.11.2021 11:27
gi-tis-elias-haido-new

Μεγάλες ανατροπές πρόκειται να παρακολουθησουν οι τηλεθεατές στη Γη της ελιάς, με την πλοκή της σειράς να ξεδιπλώνεται απρόσμενα.

Μετά την αποκάλυψη πως ο σύζυγός της έκανε παράνομες δουλειές με ένα ισχυρό καρτέλ ναρκωτικών, η Χάιδω συνειδητοποιεί ότι κάποιος έδωσε εντολή να σκοτώσουν τον άντρα αλλά και την κόρη τους, Στέλλα, ανήμερα του γάμου της.

Σύμφωνα με το TV O’Clock, η Χάιδω επισκέπτεται στη φυλακή τον Στέλια Βαφέα, τον ξάδελφο του Στάθη, με σκοπό να μάθει το όνομα αυτού που έδωσε εντολή να σκοτώσουν τη μονάκριβη κόρη της.

Εκείνος δέχεται να της πει το όνομα, αλλά ζητά ως αντάλλαγμα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, κάτι που η Χάιδω δεν του αρνείται εφόσον καταφέρει να βρει τα χρήματα.

Η γυναίκα ζητά από τον Νικόλα να της βρει μια καραμπίνα. Όταν εκείνος της την παραδίδει, εκείνη του ζητά να προσέχει τον Φίλιππο αν κάτι πάει στραβά.

Την επόμενη μέρα η Χάιδω επισκέπτεται ξανά τον Βαφέα στη φυλακή προκειμένου να του πει ότι συγκέντρωσε τα χρήματα που της ζήτησε. Εκείνος αποκαλύπτει το ονοματεπώνυμο του ανθρώπου που έδωσε την εντολή να εκτελεστούν ο Πέτρος και η Στέλλα. Όταν τον ρωτάει τι έφτιαξε η κόρη τους, εκείνος της εξηγεί ότι ήταν σαν αντίποινα.

Η Χάιδω αναζητά τον άνθρωπο που ευθύνεται για το διπλό φονικό στην οικογένειά της, ώστε να τον σκοτώσει.

Κάτι που, μάλιστα, δεν αργεί να συμβεί. Η Χάιδω γίνεται δολοφόνος και παίρνει η ίδια εκδίκηση για τον θάνατο της κόρης της.

Διαβάστε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Τα πάνω κάτω στη σειρά – Ποιος κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

ΕΡΑ: Ειδικό αφιέρωμα για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών

ΣΚΑΪ: Το γεύμα Πλεύρη με τους διευθυντές ενημέρωσης και οι σκέψεις για… αλλαγή του Γιώργου Αυτιά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 00:11