search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 03:50
MENU CLOSE

Γρηγόρης Πετράκος: «Η κυρία Παγώνη δεν έχει ιδέα για τα εμβόλια» (Video)

26.11.2021 13:43
grigoris-petrakos-new

Για την υποχρεωτικότητα του εμβολίου κατά του κορωνοϊού μίλησε ο Γρηγόρης Πετράκος, απαντώντας στα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει με αφορμή τα βίντεο που κατά καιρούς δημοσιεύει στα social media.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- και στη Ματίνα Παγώνη αναφέροντας ότι εκείνη «δεν έχει ιδέα περί εμβολίων»

«Το βίντεο που ανέβασα μιλούσε για πράγματα που θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικά σύμφωνα με τη συνείδησή μου.

Δεν λέω πράγματα επίτηδες για να ασχοληθούν μαζί μου. Είναι φυσιολογικό να μου κάνουν επίθεση για τα λεγόμενά μου και δεν κρατάω κακία.

Είναι εύκολο να πεις ότι κάποιος που δεν έχει σχέση με την ιατρική γιατί μιλάει τώρα. Όλοι όμως έχουμε άποψη γιατί είμαστε πολίτες. Η κυρία Παγώνη δεν έχει καμία ειδικότητα ώστε να μπορεί να ξέρει για εμβόλια, ιδέα δεν έχει.

Δεν είμαι σε κάποιο σχήμα αυτό το διάστημα γιατί δε γίνονται μεγάλα σχήματα που να με αφορούν. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να είμαι δεύτερο όνομα σε κάποιο σχήμα, δεν με ενδιέφερε ποτέ η μαρκίζα.

Με τον Πάνο Κιάμο δε νομίζω  να μπορούσα να συνεργαστώ γιατί ρεπερτοριακά δεν συμπίπτουμε, αλλά έχω ακούσει ότι είναι φανταστικό παιδί» είπε μεταξύ άλλων, μιλώντας στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.

Διαβάστε επίσης:

Ο Χρήστος Σαντικάι απαντά στη Μάρα Μεϊμαρίδη (Video)

Παύλος Χαϊκάλης: «Θέλουν αίμα – Δε θα τους κάνω τη χάρη να πεθάνω» (Video)

Μαντόνα: Το Instagram κατέβασε προκλητικές φωτογραφίες της και εκείνη τις αναδημοσίευσε! (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32