search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 03:08
MENU CLOSE

Παγώνη: Τα τακτικά χειρουργεία θα γίνουν κανονικά – Δεν θα ισχύσει το 80% (video)

26.11.2021 09:52
nosokomeio_diadromos

Στα τακτικά χειρουργεία στα νοσοκομεία αναφέρθηκε ξανά η Ματίνα Παγώνη που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ ξεκαθάρισε πως τα χειρουργεία στα νοσοκομεία θα γίνουν κανονικά για να εξυπηρετηθούν και τα non covid περιστατικά.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, η κ. Παγώνη τόνισε πως «δεν υπάρχει καμία κόντρα με το υπουργείο, απλώς εμείς λέμε πρέπει να γίνουν έχουμε δίκιο, απλώς δεν έγινε η διαχείριση της ιστορίας σωστά. Τα χειρουργεία θα γίνουν, πρέπει να γίνουν. Εμείς που είμαστε στα νοσοκομεία και διαχειριζόμαστε την κατάσταση θα διαχειριστούμε και αυτή. Δεν θα ισχύσει το 80%. Το κάθε νοσοκομείο θα προσπαθήσει σε συνεργασία με τη διοίκηση να βολέψει την κατάσταση για να εξυπηρετηθούν» πρόσθεσε.

«Είδα στα μαγαζιά εικόνες συνωστισμού που με φόβισαν», δήλωσε για την αυξημένη κίνηση στην αγορά. «Αυτές τις ημέρες υπάρχει μεγάλη κινητικότητα. Είναι γιορτές. Είναι ο κόσμος έξω», συμπλήρωσε.

Η ίδια αναφέρθηκε και σε ορισμένα μέτρα προστασίας «να φορέσουμε διπλή μάσκα, σε εσωτερικούς χώρους και οι ανεμβολίαστοι για να είναι εντάξει να κάνουν ένα rapid test».

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Σε συναγερμό ο ΠΟΥ για την μετάλλαξη της Μποτσουάνα

Απογραφή 2021: Παράταση ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ

Κορωνοϊός – Μόσιαλος: «Να απαγορευτούν οι πτήσεις από την Αφρική για την μετάλλαξη της Μποτσουάνα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09