search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 17:03
MENU CLOSE

ΚΙΝΑΛ: Σάλος με το σχόλιο Κασιμάτη για τη Φώφη Γεννηματά

27.11.2021 14:13
fwfi_gennimata

Θύελλα αντιδράσεων στους κόλπους του ΚΙΝΑΛ, και όχι μόνο, προκάλεσε το απρεπές σχόλιο του δημοσιογράφου Στέφανου Κασιμάτη για τη Φώφη Γεννηματά.

Σε άρθρο στη στήλη «Πανδώρα», ο δημοσιογράφος -ο οποίος έχει προκαλέσει και στο παρελθόν αντιδράσεις με τον εμπαικτικό σχολιασμό του– έγραψε: «Η μακαρίτισσα προσέφερε περισσότερα με τον θάνατο της απ’ ό,τι με τη ζωή της».

Το σχόλιο προκάλεσε την έντονη ενόχληση του γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστοδουλάκη.

«Η “Πανδώρα”, του “γνωστού και μη εξαιρετέου” κ. Κασιμάτη, στη στήλη του στα ΝΕΑ, ξαναχτύπησε σήμερα τη Φώφη Γεννηματά με άθλιο τρόπο που ντράπηκε μέχρι και η ντροπή. Η απάντηση μας είναι η ίδια που τόσα χρόνια η ίδια έδινε σε συστηματικά και λυσσαλέα χτυπήματα, που όχι μόνο με δημοσιογραφία, αλλά ούτε με το περιθώριο δεν συνάδουν: Περιφρόνηση και Απαξίωση», επισήμανε σε δήλωσή του ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Το ερώτημα Γερουλάνου στα «Νέα» και η ανάρτηση Ανδρουλάκη

«Το χειρότερο δεν είναι ότι ο κ. Κασιμάτης γνωρίζει ότι αυτό που κάνει είναι χυδαίο. Το χειρότερο είναι ότι θεωρεί έξυπνο αυτό που κάνει. Η καλύτερη τακτική σε τέτοιες συμπεριφορές είναι να μην τους δίνεις σημασία. Η εφημερίδα όμως; Νοιώθει καλά να κοιτάζει από μακριά;» αναφέρει σε ανάρτησή του ο Παύλος Γερουλάνος.

«Κανένα μέτρο, καμία ενσυναίσθηση, κανένας σεβασμός στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά. Ντροπή για την απρέπεια του σχολίου του κ. Κασιμάτη», γράφει στο twitter ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Αθλιότητες και διαρκή χτυπήματα»

«Αυτή ήταν η καθημερινότητα της Φώφης Γεννηματά επί 6 χρόνια. Αθλιότητες και διαρκή χτυπήματα, χωρίς κανένα σεβασμό, καμία ενσυναίσθηση. Ούτε τώρα; Ντροπή για όσα γράφει ο κ. Κασιμάτης», έγραψε από την πλευρά του ο Παύλος Χρηστίδης.

«Mην ασχολείστε με κάτι ανθρωποειδή που ακόμη και η προσβολή μνήμης νεκρού δεν τους λέει τίποτα.
Έτσι βγάζουν τόσα χρόνια μεροκάματο, με αυτό τον θόρυβο που δημιουργούν.
Μη πείτε το όνομα του , θα έχει κερδίσει.
Απαξία σε αυτόν και όλοι την Κυριακή στο μνημόσυνο της Φώφης Γεννηματά

Υ.Γ: Κανένας φυσικά δεν μπορεί να εξαιρέσει από την ευθύνη τα μέσα ενημέρωσης που δημοσιεύουν τέτοια ληβελογραφήματα. Αν τα πιστεύουν ας συνεχίσουν μαζί του…
», έγραψε στο Facebook ο Νίκος Βοσδογάννης, στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά.

Καστανίδης: Ατιμία για αυτόν που το έγραψε

«Το να προσφέρει υπηρεσίες στην παράταξή της ή στη χώρα με το θάνατό της μια αρχηγός αποτελεί τιμή για τη νεκρή και ατιμία γι’ αυτόν που το γράφει, γιατί δεν αξιολογεί τι γράφει, δεν καταλαβαίνει την αξία να φεύγεις όρθιος(α), από το να είσαι μια ζωή σκυφτός, όπως αυτός», επισήμανε ο υποψήφιος Χάρης Καστανίδης.

Κικίλιας: Ο επαγγελματίας κριτής των πάντων τώρα και τυμβωρύχος

Την αντίδρασή του εξέφρασε και ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας. «Ο επαγγελματίας κριτής των πάντων τώρα και τυμβωρύχος. Πόσο ακόμα…», έγραψε.

Ηλιόπουλος: Αθλιότητα εις βάρος της μνήμης της Φώφης Γεννηματά

Από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Νάσος Ηλιόπουλος, σχολίασε: «Ο κύριος Κασιμάτης φρόντισε σήμερα στα Νέα, να μας θυμίσει ότι η χυδαιότητά του δεν έχει όρια. Επίσης μας θύμισε ότι έντυπα και δημοσιογραφικοί οργανισμοί που ξιφουλκούν κατά του “λαϊκισμού”, νιώθουν άνετα να φιλοξενούν φράσεις και οπτικές που παραπέμπουν στις πιο σκοτεινές σελίδες της ρυπαρογραφίας».

«Ο κύριος Κασιμάτης πάντα αυτός ήταν. Όμως η διεύθυνση της εφημερίδας έχει εξ ολοκλήρου την ευθύνη για τη δημοσιοποίηση της αθλιότητας εις βάρος της μνήμης της Φώφης Γεννηματά», κατέληξε.

Γιώργος Παπανδρέου: Κατάπτυστο το δημοσίευμα

Ο Γιώργος Παπανδρέου, πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, μιλώντας σήμερα στα Ιωάννινα, δήλωσε: «Είδα σήμερα ένα κατάπτυστο δημοσίευμα για τη Φώφη Γεννηματά. Θέλω να πω σε όλους εκείνους που άνανδρα τη χτυπούν, για να χτυπήσουν και την Παράταξη, ότι τα μικρόψυχα σχόλια τους χαρακτηρίζουν τους ίδιους και όσους υπηρετούν χωρίς ντροπή, κρυμμένοι πίσω από την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης».

Διαβάστε επίσης:

Big Brother: Εξώδικο ΣΚΑΪ σε Ράδιο Αρβύλα και ΑΝΤ1 για το ροζ βίντεο (Video)

Αύγουστος Κορτώ: «”Γυφτάκι” σκέφτονταν και προσπερνούσαν» – Η ανάρτηση «γροθιά» για την τραγωδία στο Κερατσίνι

Παθολόγος του Κρατικού Νίκαιας: «Το πιο θανατηφόρο θα είναι το 4ο κύμα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 17:03