search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 03:59
MENU CLOSE

Φώφη Γεννηματά: Πλήθος κόσμου στο μνημόσυνο για τις 40 μέρες από τον θάνατό της (Photos – Video)

28.11.2021 13:00
40f1

Παρουσία των παιδιών της, του συζύγου της, στελεχών του ΚΙΝΑΛ, αλλά και πλήθους κόσμου διεξάγεται στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, στο παρεκκλήσι των Αγίων Θεοδώρων, το μνημόσυνο για τη συμπλήρωση 40 ημερών από το θάνατο της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ πάλεψε γενναία με τον καρκίνο, ωστόσο αυτή τη φορά δεν κατάφερε να τον νικήσει. Στις 25 Οκτωβρίου έφυγε από τη ζωή, σκορπώντας ανείπωτο πόνο και θλίψη στους οικείους της.

Αμέσως μετά το μνημόσυνο, θα παρουσιαστεί στα κεντρικά γραφεία του κόμματος (Χαριλάου Τρικούπη 50) η αναμορφωμένη πρόσοψη και είσοδος του κτιρίου, που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Φώφης Γεννηματά.

Τη μελέτη και την επίβλεψη έκανε αφιλοκερδώς η αρχιτέκτων, πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής, Νίκη Φούντα.

Σε πολιτικό επίπεδο, εν όψει της επιμνημόσυνης δέησης για τη Φώφη Γεννηματά, επικρατεί προσωρινή εκεχειρία μεταξύ των έξι υποψηφίων που διεκδικούν την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

Διαβάστε επίσης:

KKE κατά Κασιμάτη: «Ουδεμία εντύπωση προξενούν οι χυδαιότητες του κατά της Φώφης Γεννήματα»

Μεσσηνία: Διασώθηκε ο 55χρονος που έπεσε στη θάλασσα

IOGR: Πέθανε ο επικεφαλής του ομίλου Νικόλαος Γρύλος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31