search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:03
MENU CLOSE

Μάρα Μεϊμαρίδη: Επιμένει για τα περί… ράτσας – «Δεν έκανα κανένα λάθος»

28.11.2021 16:24
mara_meimaridi

Νέες δηλώσεις για τον Χρήστο Σαντικάϊ έκανε η Μάρα Μεϊμαρίδη.

Η παίκτρια του J2US και συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου υποστήριξε πως δεν έκανε λάθος όταν έθεσε το ρατσιστικό ερώτημα «Τι ράτσα είναι ο Σαντικάϊ;».

«Δεν την έχω δει καθόλου τη Λάουρα Νάργες, επειδή κρυώνω και είμαι κουκουλωμένη στο καρότσι μου κάθομαι εκεί και δεν με βλέπει κανένας.  Με συγχωρείς, ήταν όλο σωστό. Τελειώσανε τώρα αυτά με το σαλιγκάρι πως τον λένε», σημείωσε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι».

«Είπα ότι ανθρωπολογικά υπάρχουν 5 ράτσες ανοίξτε και το Google να το δείτε. Το 2019 βγήκε σε ένα χαρτί και γράφει για ανθρώπινες ράτσες, λοιπόν την επιστήμη μου την παρακολουθώ. Τα 7 δισεκατομμύρια που υπάρχουν στον κόσμο, όλοι γύρω γύρω και οι 5 ράτσες καταγόμαστε από ένα χωριουδάκι της Ανατολικής Αφρικής από 6 γυναίκες 250 χιλιάδες χρόνια πριν. Άρα είμαστε όλοι Αφρικανοί υπό μία έννοια και είμαστε όλοι αδέρφια», κατέληξε η Μάρα Μεϊμαρίδη.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός τώρα: 7,5 Ρίχτερ στο Περού – Αισθητός και στο Εκουαδόρ

Σέρρες: «Αγόρασε πλαστό πιστοποιητικό από τη Βουλγαρία και τώρα χαροπαλεύει διασωληνωμένος»

Καιρός σήμερα: Νέο κύμα κακοκαιρίας από το απόγευμα – Βροχές και χαλάζι στην Αττική, πού θα χιονίσει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:05