search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:13
MENU CLOSE

Σέρρες: «Αγόρασε πλαστό πιστοποιητικό από τη Βουλγαρία και τώρα χαροπαλεύει διασωληνωμένος»

28.11.2021 15:36
Meth-nosokomeio-new

Μάχη για τη ζωή δίνει επιχειρηματίας από τις Σέρρες, ο οποίος νόσησε από κορωνοϊό και φέρεται να πλήρωσε για να αποκτήσει πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού από τη Βουλγαρία.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της δημοσιογράφου Αριάδνης Παπαφωτίου, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου της πόλης.

«Επαγγελματίας Σερραικής κωμόπολης, αγόρασε Πιστοποιητικό από Βουλγαρία (500 ευρώ λένε) και παρίστανε τον εμβολιασμένο για να δουλεύει το επαγγελματικό του αμάξι. Είναι διασωληνωμένος εδώ και κάποιες μέρες στο Νοσοκομείο Σερρών», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της στο Facebook η δημοσιογράφος.

Οι Βούλγαροι επιμένουν στη συντριπτική τους πλειοψηφία, να γυρίζουν την πλάτη στους κινδύνους της πανδημίας. Το 78% παραμένει ανεμβολίαστο ενώ όλο και περισσότεροι ψάχνουν τρόπους να αγοράσουν πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού, που τελευταία χαρίζεται και ως δώρο γενεθλίων.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός σήμερα: Νέο κύμα κακοκαιρίας από το απόγευμα – Βροχές και χαλάζι στην Αττική, πού θα χιονίσει

Κορωνοϊός – Οικονόμου: Η κυβέρνηση δεν σχεδιάζει lockdown

Μετάλλαξη Όμικρον: 13 τα θετικά κρούσματα στην Ολλανδία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:12