search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:01
MENU CLOSE

«Η Γη της Ελιάς» – Spoiler: Σε κίνδυνο η Χάιδω – Δέχεται επίθεση μέσα στο σπίτι της

29.11.2021 08:47
igitiselias-new

Μεγάλες ανατροπές αναμένονται στη «Γη της Ελιάς», τη σειρά του Mega που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό από τα πρώτα επεισόδια.

Η Μαρία εμφανίζεται στη Μάνη, όπου περνά ανέμελες στιγμές. Για κακή της τύχη, όμως, πέφτει πάνω στον Λυκούργο. Η Αθηνά και η Μαργαρίτα κάνουν τις συστάσεις, παρουσιάζοντάς τη με ψεύτικο όνομα, ωστόσο ο Λυκούργος πιστεύει πως κάπου την έχει ξαναδεί…

Από την άλλη, ο Δημήτρης προσπαθεί να πείσει την Αθηνά να μη μεταβιβάσει το 25% της επιχείρησης στη Μυρτάλη. Εκείνη, όμως, είναι ανένδοτη. Ο Στάθης κάνει τα πάντα προκειμένου να κρατηθεί μακριά από την Ιουλία, ενώ πλησιάζει η επέμβαση της Αρετής.

Την ίδια στιγμή, ο Ιάκωβος κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να φέρει πιο κοντά την Ιουλία και τον αστυνόμο Κουράκο.

Η Βασιλική νιώθει έντονη αδιαθεσία και φοβάται ότι μπορεί να χάσει το μωρό, ενώ η Αρετή αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι ερωτικό έχει προκύψει στη ζωή της κόρης της και της το κρύβει. Ο Ιάκωβος σκαλίζει εκ νέου το θέμα της διαθήκης, επικοινωνεί με γραφολόγο και τη δίνει ξανά για συσχετισμό.

Η Χάιδω παλεύει να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Λυκούργο, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, δέχεται μια απροσδόκητη κι άκρως απειλητική επίθεση μέσα στο ίδιο της το σπίτι…

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Αυτές τις αλλαγές στο σενάριο θέλει ο γιος της πραγματικής Καλλιόπης (Video)

Μαρία Ηλιάκη: Στο πλατό του «Τι Λες Τώρα» ο σύντροφός της (Video)

Τσακαλίδης-«Kραυγή Aπόγνωσης»: «Να ξαναγυρίσω στην Β. Εύβοια να φωτογραφίσω τη χαρά και την ανακούφιση» (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:01